Kuzey Ege Otoyolu paralı mı?

İçindekiler:

  1. Kuzey Ege Otoyolu paralı mı?
  2. İzmir Çandarlı otobanı kaç para?
  3. Bayramda Kuzey Ege Otoyolu ücretsiz mi?
  4. Kuzey Marmara yolu bayramda ücretli mi?
  5. Izmir otoban yolunu kim yaptı?
  6. Kuzey Marmara yolu ücreti ne kadar?

Kuzey Ege Otoyolu paralı mı?

Yolun Eskifoça, Yenifoça, Aliağa, Şakran ve Çandarlı bağlantıları da tamamlandı. Menemen'e kadar ücretsiz olan yolun diğer bölümleri ise ücretli. Buna göre, ikinci sınıf binek araçların sürücüleri, Kuzey Ege Otoyolu'na girip, Aliağa kavşağından çıktığında 10,65 TL ödeyecek.

İzmir Çandarlı otobanı kaç para?

Kuzey Ege Otoyolu olarak adlandırılan ve 22 Şubat'ta AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan otoyolun otomobiller için Menemen'den Çandarlı'ya geçiş ücreti 20 lira 30 kuruş olarak açıklanmıştı. itibariyle ise aynı güzergah için otomobillere uygulanan tarife 33 lira 50 kuruş oldu.

Bayramda Kuzey Ege Otoyolu ücretsiz mi?

BAYRAMDA ÜCRETSİZ OLAN KÖPRÜ VE OTOYOLLAR YAP-İŞLET-DEVRET Modeli ile yapılarak işletmeye açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, Gebze Orhangazi İzmir Otoyolu, Osman Gazi Köprüsü, Menemen Aliağa Çandarlı Otoyolu ve Ankara Niğde Otoyolundan geçişler ücretlidir.

Kuzey Marmara yolu bayramda ücretli mi?

Bayram tatili süresince iki Boğaz köprüsü ve Karayolları Genel Müdürlüğü'nce işletilen otoyollar ücretsiz olacak. ... AKP iktidarı döneminde yaptırılan Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi Köprüsü ile Avrasya Tüneli, Niğde Otoyolu, Kuzey Marmara Otoyolu, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ise paralı olacak.

Izmir otoban yolunu kim yaptı?

Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş. – Nurol Holding.

Kuzey Marmara yolu ücreti ne kadar?

Türkiye'nin tüm köprü ve otoyol geçiş ücretlerini çıkış ve varış noktası ve araç türüne göre öğrenmek için Karayolları Genel Müdürlüğü KGM Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretleri sayfasını tıklayın....Otoyol Geçiş Ücretleri 2021.
OtoyolGiriş-Çıkış BölgeGeçiş Ücreti (Otomobil)
Kuzey Marmara Anadolu OtoyoluKurnaköy-Sevindikli Kuzey71,50 TL
10 satır daha