Google lens uygulaması nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Google lens uygulaması nasıl kullanılır?
  2. Lens nedir ne işe yarar?
  3. 5 elementli lens ne işe yarar?
  4. 18 135 lens ne işe yarar?
  5. 15 45 lens ne işe yarar?

Google lens uygulaması nasıl kullanılır?

Önemli: Google Lens'i kullanmak için Google Lens uygulamasını indirip yükleyin.
  1. Android telefon veya tabletinizde Google Fotoğraflar uygulamasını açın.
  2. Bir fotoğraf seçin.
  3. Lens'e. dokunun.
  4. Fotoğrafınıza bağlı olarak ayrıntıları kontrol edin, bir işlem yapın veya benzer ürünler bulun.

Lens nedir ne işe yarar?

Görme bozukluklarının düzeltilmesinde, göz renginin değiştirilmesinde, ya da kornea hastalıklarının tedavisinde kontakt lens kullanılmaktadır. Kontakt lensler, 1800'lerde göz bebeğinin önünü tamamen kaplayan üfleme cam lenslerden yapılan incecik plastik kornea lenslerine uzanan bir evrim geçirmiştir.

5 elementli lens ne işe yarar?

Peki 5 elementli lens pratikte bir işimize yarıyor mu sorusuna gelirsek, aslına bakarsanız bu 5 elementli les sayesinde çektiğimiz fotoğraflarda ışığı çok daha keskin almamız ve elde ettiğimiz görüntünün çok daha net görünmesi sağlanıyor.

18 135 lens ne işe yarar?

İlk çıkan 18-55 IS STM den sonra zoom özelliği iki kat daha fazla olan 18-135mm lenste, IS-Image Stabilization yani titreşim engelleyici özelliği fotoğraf ve video çekenler için önemli bir özellik. Videodaki titreşimlerin yanı sıra düşük enstantaneli elde fotoğraf çekimlerince yaklaşık 4 step performans sergiliyor.

15 45 lens ne işe yarar?

15 – 45 mm odak aralığına ve 7 yapraklı diyaframa sahip bu yüksek kaliteli zum lensi birçok yaratıcı çekim için idealdir. Kusursuz arka plan bulanıklaştırma özelliği ile etkileyici manzaralar, harika portreler ve hızlı hareketli çekimlere kadar her şeyi yakalayın.