Uşak Üniversitesi Gazetecilik bölümü kaç yıllık?

İçindekiler:

  1. Uşak Üniversitesi Gazetecilik bölümü kaç yıllık?
  2. Uşak Üniversitesi kaç fakülte var?
  3. Islami ilimler bölümünde hazırlık var mı?
  4. Halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümü mezunu ne iş yapar?
  5. Uşak Tıp Fakültesi kaç yılında kuruldu?

Uşak Üniversitesi Gazetecilik bölümü kaç yıllık?

109830351 | Uşak Üniversitesi Gazetecilik Bölümü (4 yıllık lisans) 2020 taban, tavan puanları ve başarı sıralamasını haberimizde bulabilirsiniz.

Uşak Üniversitesi kaç fakülte var?

Üniversitemizin lisans eğitimi veren 12 fakültesi, 3 yüksekokulu, ön lisans eğitimi veren 11 meslek yüksekokulu, lisansüstü eğitim veren 3 enstitüsü ile 27 araştırma uygulama merkezi bulunmaktadır. Üniversite binaları (Diş Hekimliği Fakültesi hariç) Bir Eylül Yerleşkesindedir.

Islami ilimler bölümünde hazırlık var mı?

İslami İlimler Fakültesi öğrencileri bir yıl “Zorunlu Hazırlık Arapça Sınıfı” ve dört yıl lisans eğitimi almaktadırlar. Eğitim dili Türkçe ve Arapça'dır.

Halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümü mezunu ne iş yapar?

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü mezunları, çalıştıkları kurumlarda kurumun hedef kitlesine uygun bir tanıtım ve raporlama işlemi yapar. ... Firmanın hazırladığı tüm çalışmaların çeşitli yayın organları tarafından yayılmasını sağlar ve bu sayede firma geniş kitleler tarafından duyulma imkanı bulur.

Uşak Tıp Fakültesi kaç yılında kuruldu?

Millî Eğitim Bakanlığının teklif yazıları üzerine, 28/3/1983 tarihli ve 2809 sayılı Kanunun ek 30 uncu maddesine göre, 20/8/2015 tarihinde Bakanlar Kurulu'nca Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi kurulması kararlaştırılmıştır.27 Ağustos 2015 tarihli ve 29458 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Bakanlar Kurulu kararı gereği ...