Istanbul Galata Üniversitesi kimin?

İçindekiler:

  1. Istanbul Galata Üniversitesi kimin?
  2. Istanbul Galata Üniversitesi Devlet mi özel mi?
  3. Galata üniversitesi tercih bursu ne kadar?
  4. Nilüfer Bulut kimdir?
  5. Galata üniversitesi tercih bursu var mı?

Istanbul Galata Üniversitesi kimin?

Bulut Eğitim Vakfı tarafından kurulmuş olan, İstanbul Galata Üniversitesi; 30.05.2019 Kabul Tarihli ve 7176 Sayılı Kuruluş Kanunu'nun, 12.06.2019 tarihli ve 30799 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanması ile kamu tüzel kişiliği kazanmıştır.

Istanbul Galata Üniversitesi Devlet mi özel mi?

İstanbul Galata Üniversitesi, İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde Bulut Eğitim Vakfı tarafından 2020 yılında kurulan bir vakıf üniversitesidir.

Galata üniversitesi tercih bursu ne kadar?

2- Üniversitemiz Önlisans ve Lisans (Antrenörlük Eğitimi Bölümü hariç) Programlarını ilk beşte tercih eden öğrencilere % Tercih bursu verilir. 3- Tercih bursu oranı, öğrencinin varsa üniversiteye giriş bursu düşüldükten sonra kalan öğrenim ücreti üzerinden indirim şeklinde uygulanır.

Nilüfer Bulut kimdir?

Girişimci kişiliği sayesinde inşaattan sağlığa farklı sektörlerde faaliyet gösteren kurumları ile yüzlerce kişiye istihdam sağlayan başarılı bir iş kadını olan başarılı kadın girişimci Nilüfer Bulut, 2004 yılında 13 idealist kadın ile birlikte sosyal ve ekonomik alanda kadınların sesini duyurmak için iş kadınlarını bir ...

Galata üniversitesi tercih bursu var mı?

2- Üniversitemiz Önlisans ve Lisans (Antrenörlük Eğitimi Bölümü hariç) Programlarını ilk beşte tercih eden öğrencilere %25 Tercih bursu verilir. 3- Tercih bursu oranı, öğrencinin varsa üniversiteye giriş bursu düşüldükten sonra kalan öğrenim ücreti üzerinden indirim şeklinde uygulanır.