Elanur pat nereden yayın yapıyor?

İçindekiler:

  1. Elanur pat nereden yayın yapıyor?
  2. Elanur Hangi bölüm?
  3. Elanur bela nereli?
  4. Elanur pat hangi okulda?
  5. Elanur pat aslen nereli?
  6. Elanur pat hangi liseden mezun?
  7. Elanur pat kimdir?

Elanur pat nereden yayın yapıyor?

Twitch yayınlarıyla adından söz ettiren Elanur Pat, son olarak "Bela" adlı şarkısıyla müzik dünyasına girmişti. Twitch isimli oyun ve canlı yayın platformunda RunalexX adlı kanalında yayıncılık yapmaktadır.

Elanur Hangi bölüm?

Hangi bölümde okuyor? Son dönemde adından söz ettirmeyi başaran Twitch yayıncısı Elanur Pat, 30 Aralık 2000 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Ordu'lu olan yayıncı, halihazırda Yalova Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünde okumakta.

Elanur bela nereli?

30 Aralık 2000 tarihinde doğmuş olan Elanur Pat şu an 19 yaşında ve aslen Orduludur. Oğlak burcu olan Elanur Pat, ela gözlü ve Açık kahverengi saçları ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Yalova Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı yazılım mühendisliği birinci sınıf öğrencisidir.

Elanur pat hangi okulda?

Halen Yalova Üniversitesinde Bilgisayar mühendisliği okuyan Elanur Pat, eğitim sırasında yayınlara başlamıştır.

Elanur pat aslen nereli?

Elanur Pat kimdir, Elanur Pat kaç yaşında, Elanur Pat nereli bilgileri ile birlikte derlediğimiz detaylar burada. Elanur Pat, RunalexX kullanıcı adıyla sosyal medyada tanınmış ve üne kavuşarak fenomen olmuştur. 30 Aralık 2000 doğumlu olan Elanur Pat 20 yaşındadır ve aslen Orduludur.

Elanur pat hangi liseden mezun?

Adı Seyfi ve polis olan babasının tayin olduğu Kütahya'da İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladı. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesi'nden mezun oldu. Maltepe Üniversitesi'nin diksiyon-spikerlik kurslarına katıldı.

Elanur pat kimdir?

Elanur Pat, RunalexX kullanıcı adıyla sosyal medyada tanınmış ve üne kavuşarak fenomen olmuştur. 30 Aralık 2000 doğumlu olan Elanur Pat 20 yaşındadır ve aslen Orduludur. Yalova Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı yazılım mühendisliği birinci sınıf öğrencisi olan Pat Twitch yayınlarıyla adından söz ettirmişti.