Nakibey plajı nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Nakibey plajı nasıl gidilir?
  2. Adalar yasak mı?
  3. Adalara Ne zaman gidilir?
  4. Adalar nerenin ilçesi?
  5. Adalar nereye bağlı?
  6. Istanbul hangi adalar var?

Nakibey plajı nasıl gidilir?

Nasıl Gidilir: Vapur, deniz otobüsü ve motorlar ile Büyükada'ya ve sonra Nakibey Plajı'na ulaşmak bir hayli kolay. Kabataş, Kadıköy, Maltepe, Kartal, Tuzla gibi iskelelerden vapurlar, Sirkeci ve Eminönü'nden deniz otobüsleri Büyükada'ya sefer düzenliyor.

Adalar yasak mı?

Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan'ın girişimleriyle, Adalar Kaymakamlığının tarihli ve 2012/12 sayılı kararıyla 65 yaş üstü ve 20 yaş altındaki vatandaşlarımızın Adalar İlçesine geliş ve gidişlerinde ve Ada içi ulaşımda toplu taşıma araçlarını kullanmalarına istisna getirilmişti.

Adalara Ne zaman gidilir?

Nisan-mayıs aylarında olduğu gibi haziran-temmuz-ağustos aylarında da çok kişi ister birkaç günlüğüne ister bir haftalığına Büyükada'ya gider. Aynı aylarda çok sayıda yerli ve yabancı turist günübirlik ada seyahati de yapmaktadır. Yaz aylarında olduğu kadar ılık eylül günleri de Büyükada'ya gitmek için gayet uygundur.

Adalar nerenin ilçesi?

Adalar
İlçe
ÜlkeTürkiye
BölgeMarmara
İlİstanbul

Adalar nereye bağlı?

Adalar, Türkiye'nin kuzeybatısındaki Marmara Bölgesinde bulunan İstanbul ilinin yaklaşık 16 bin nüfuslu bir ada ilçesidir ve İstanbul'un Anadolu yakasındadır.

Istanbul hangi adalar var?

İstanbul'un Adalar ilçesi, Prens Adaları ya da Kızıl Adalar olarak bilinen büyüklü küçüklü 9 ada (Büyükada, Heybeliada, Kınalıada, Burgazada, Sedef Adası, Yassıada, Sivriada, Kaşık Adası, Tavşan Adası) ve Vordonos Adası'nın oluşturduğu ada takımına sahip.