Arçelik ürünleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Arçelik ürünleri nelerdir?
  2. Arçelik kampanyaları var mı?
  3. Arçelik kac taksit?
  4. Arçelik Koçailem indirimi ne kadar?
  5. Arçelik telefon kaç taksit?
  6. KoçAilem Kartı indirimi ne kadar?
  7. Beyaz eşya düğün paketinde neler var?

Arçelik ürünleri nelerdir?

Markaları
  • Arçelik.
  • Beko.
  • Grundig.
  • Altus.
  • Blomberg.
  • Arctic.
  • Elektra Bregenz.
  • Flavel.
Daha fazla öğe...

Arçelik kampanyaları var mı?

Arçelik Çamaşır ve Kurutma Makinesi Alana 700 TL İndirim Fırsatı! Üstelik 10 yıl motor garantisi! Kampanya tarihine kadar geçerlidir. ... Arçelik kuzine fırın alana 2.955 TL değerinde davlumbaz hediye!

Arçelik kac taksit?

Kampanyada “+taksit” uygulanmış en yüksek nihai taksit sayısı; beyaz eşya ve mobilya ürün grupları için 12 taksit, elektronik ürün grupları için 3 taksit; 3000 TL ve altında kalan TV ürün grupları için 9 taksit; tablet ürün grupları için 6 taksit olarak uygulanmalıdır.

Arçelik Koçailem indirimi ne kadar?

Arçelik'te %12 indirim!

Arçelik telefon kaç taksit?

Kredi kartı olmadan, senetle cep telefonu alışverişlerini Arçelik mağazalarından kolayca yapabilirsiniz. Buna göre: Arçelik mağazalarından senetli olarak yapacağınız alışverişlerde 24 aya kadar senetli alışveriş yapabilirsiniz. Kredili alışverişlerde ise 48 aya varan taksit imkanları bulunmaktadır.

KoçAilem Kartı indirimi ne kadar?

KoçAilem'e özel Boyner'de %40'a varan indirimle sen de Boyner'le! Boyner'e özel markalarda ilk fiyat üzerinden %40 indirim, eğer indirim oranı %40'ı geçerse %15 ek indirim ayrıcalığı KoçAilem üyelerini bekliyor. İndirimden hemen faydalanmak için sen de Koç Ailem'le Boyner'le!

Beyaz eşya düğün paketinde neler var?

Beyaz eşya seti düğün paketi içerisinde ihtiyaç duyulan tüm beyaz eşyaları içerisinde barındırır. Buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, derin dondurucu, klima, fırın, ocak ve aspiratör gibi ürünleri bulundurabilir. Çiftlerin yalnızca ihtiyaç duyduğu ikili ve üçlü seçenekleri de sunabilir.