Sanat Ambalaj sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Sanat Ambalaj sahibi kim?
  2. Özgür özdağlı kimdir?
  3. Barem Ambalaj kimin?
  4. Barem ambalaj kaç yılında kuruldu?
  5. Freshbak kimin?
  6. Bakioğlu Holding kimin?
  7. Enver Bakioglu kimdir?
  8. Polibak ne üretiyor?

Sanat Ambalaj sahibi kim?

Özgür Özdağlı - Chairman - Sanat Ambalaj | LinkedIn.

Özgür özdağlı kimdir?

Gaziantep'te son dönemin parlayan girişimcilerinden genç işadamı Özgür Özdağlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla Şili Fahri Konsolosluğu görevine getirildi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Türkiye'de fahri konsolosluk verilmesi durdurulmuştu.Özdağlı yıllar sonra Gaziantep'te bu görevi alan ilk isim oldu.

Barem Ambalaj kimin?

Recep Taşyanar - Yonetim kurulu baskani - Barem Ambalaj San.ve Tic A.Ş.

Barem ambalaj kaç yılında kuruldu?

Barem Ambalaj, 1999 yılından bu yana, ofset ambalaj sektöründe hizmet veren bir kuruluştur.

Freshbak kimin?

Mağazamızda verilen tüm servisler Freshbak Organik ve Doğal Gıda Sanayi Ticaret A.Ş.'ne aittir ve firmamız tarafından işletilir.

Bakioğlu Holding kimin?

Bakioğlu Holding, İzmir merkezli holding kuruluşu. Başta ambalaj olmak üzere inşaat, lojistik, medya ve sigortacılık gibi alanlarda faaliyet gösterir. Bakioğlu Holding, faaliyetlerine 1973 yılında Enver Bakioğlu'nun girişimleri ile İzmir'de başladı.

Enver Bakioglu kimdir?

STK larda da aktif çalışmalar yapan Enver BAKİOĞLU, Esnek Ambalaj Sanayicileri Derneği (FASD) Kurucu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ambalaj Meclisi üyeliği, Ege Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ESİAD) üyeliği ile Ege Formula Modelcilik Derneği (EFMOD) Kurucu Üyeliği ve ...

Polibak ne üretiyor?

Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu ve ilk 1000 İhracatçı firması arasında yer alan; Türkiye'nin önde gelen plastik film üreticilerinden birisi olan Polibak; İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde 150.000 m2 alan üzerinde kurulu tesislerinde 1994 yılından beri BOPP film üretimi gerçekleştirmektedir.