Solgar Ester-C neye yarar?

İçindekiler:

  1. Solgar Ester-C neye yarar?
  2. Solgar Ester-C vitamini 1000 mg nasıl kullanılır?
  3. Ester-C Plus 1000 mg ne ise yarar?
  4. Ester-C vitamini ne işe yarar?
  5. Ester-C'nin farkı nedir?
  6. Ester-C faydalı mı?
  7. Ester C kaç TL?
  8. Ester C vitamini ne zaman alınmalı?

Solgar Ester-C neye yarar?

Solgar Ester-C Plus kuşburnu, aserola, rutin ve turunçgil bioflavonoidleri ile desteklenmiştir. C vitamini;Kan damarlarının normal fonksiyonu için gerekli olan normal kollajen oluşumuna,Normal enerji oluşum metabolizmasına,Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna,Yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur.

Solgar Ester-C vitamini 1000 mg nasıl kullanılır?

Günde 1 tablet, tercihen yemek zamanı kullanılmalıdır. Şeker, tuz ve nişasta içermez. Maya, buğday, gluten, soya ve süt ürünleri gibi potansiyel alerjenleri içermez.

Ester-C Plus 1000 mg ne ise yarar?

Solgar ester-C plus kuşburnu, aserola, rutin ve turunçgil bioflavonoidleri ile desteklenmiştir. Kan damarlarının normal fonksiyonu için gerekli olan normal kollajen oluşumuna,normal enerji oluşum metabolizmasına, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna,yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur.

Ester-C vitamini ne işe yarar?

Ester-C, C vitaminin asidik olmayan nötr halini içeren patentli formülasyonudur. Askorbik asit (C vitamini) gibi asit formunda olmadığı için mide hassasiyeti yaratmaz. Asidik gıdalara karşı hassas olan kişiler için güvenilir bir C vitamini formudur.

Ester-C'nin farkı nedir?

Ester-C kalsiyum L-askorbat formundadır ve asidik değildir. Ester-C, C vitaminin asidik olmayan nötr halini içeren patentli formülasyonudur. Askorbik asit (C vitamini) gibi asit formunda olmadığı için mide hassasiyeti yaratmaz. Asidik gıdalara karşı hassas olan kişiler için güvenilir bir C vitamini formudur.

Ester-C faydalı mı?

Ester-C diye tanımlanan bu sentetik C vitamini türü özellikle anti-aging pazarı için popüler bir besin desteği. Çoğu anti-aging uzmanı Ester-C'nin ömrü uzattığını, bağışıklığı güçlendirdiğini, cildi gençleştirdiğini düşünüyor.

Ester C kaç TL?

Seçenekler: 30 Tablet2,12 TL/adet. 60 Tablet1,75 TL/adet.

Ester C vitamini ne zaman alınmalı?

Sabah ya da akşam içilebilir ama mutlaka tok karnına almak doğrusudur.