Sıvı soğutma fan yönü nasıl olmalı?

İçindekiler:

  1. Sıvı soğutma fan yönü nasıl olmalı?
  2. Sıvı soğutma fanı nereye bakmalı?
  3. Fan yönü nasıl anlaşılır?
  4. Endüstriyel soğutma cihazı nedir?

Sıvı soğutma fan yönü nasıl olmalı?

Fanlar dışarı, radyatör de içeride olacak şekilde konumlandırın. Fanlar radyatöre üfleyecek şekilde takılmalı. İçeriye sıcak hava girişi olacağından üst ve arka egzoz fanlarınızı yüksek devirde çalıştırmanız gerekebilir. Fanlar yetersiz ise değiştirmeniz gerekebilir.

Sıvı soğutma fanı nereye bakmalı?

Fanlar dışarı, radyatör de içeride olacak şekilde konumlandırın. Fanlar radyatöre üfleyecek şekilde takılmalı. İçeriye sıcak hava girişi olacağından üst ve arka egzoz fanlarınızı yüksek devirde çalıştırmanız gerekebilir.

Fan yönü nasıl anlaşılır?

Dikkatle bakarsanız fanın kasasının etrafında bu okları görebilirsiniz.Orada aşağıya bakan ok fanın havayı ne tarafa doğru üflediğini gösterirken sağa doğru bakan ok fan panellerinin ne tarafa doğru döndüğünü göstermektedir.

Endüstriyel soğutma cihazı nedir?

Endüstriyel soğutma sistemleri gıda ve bazı kimyasalların üretiminde, ürünlerin doğal yapısının bozulmamasını sağlamak için üretilen ortam ısısı dengeleyici elektronik mekanizmalardır. ... Endüstriyel soğutma cihazı ısı dengesini ve dolayısı ile nem dengesini stabil durumda tutmaya yarar.