1 karton koli kaç gram?

İçindekiler:

  1. 1 karton koli kaç gram?
  2. A Box koli nedir?
  3. Karton koli nerede bulunur?
  4. Kraft Liner nedir?
  5. Test Liner ne demek?
  6. Testliner kağıt nerede kullanılır?
  7. Nssc kağıt nedir?
  8. Kraftlayner kağıt nedir?

1 karton koli kaç gram?

Kraft, saman fluting, nssc, testliner kağıtları oluklu mukavva yapımında kullanılmaktadır. Cinslerine göre metrekare ağırl, 115, 140, 175, 200 gram aralığında tercih edilir. Üretimde kullanılan kağıtların ağırlığı arttıkça karton koli fiyatları da artmaktadır.

A Box koli nedir?

En çok tercih edilen ve kullanılan karton koli ürünümüz A-BOX dediğimiz standart kolidir. ... Dış kapaklar karton kolinin ortasında birleşir. Koli kapaklarının kapanmasıyla arada kalan mesafe kutunun ebatlarına göre değişebilir.

Karton koli nerede bulunur?

Ev taşımak için boş karton koliyi mahallenizdeki bir çok dükkandan bulabilirsiniz. Bakkallar, marketler, süpermarket zincirleri, kırtasiyeler, zücaciyeciler vb. bir çok dükkandan boş koliye erişebilirsiniz.

Kraft Liner nedir?

Kraft Liner Uzun elyaflı olan, çam, köknar, ladin gibi yumuşak odunlu ağaçlardan, sülfat prosesi ile üretilen yüksek mukavvetli bir kâğıt türüdür.

Test Liner ne demek?

Testliner : Tamamen atık kağıttan üretilen TESTLİNER kuru üretiminde yüksek dirençli ve baskıya dayanlıklı olması sebebiyle kolay işlenen ve en çok tercih edilen bir yüzey kağıdıdır.. ... Üretiminde nişasta ve reçine katkısı yapılır..

Testliner kağıt nerede kullanılır?

Endüstrinin farklı alanlarında kullanımı mevcuttur. Koli imalatının dışında, kaydırmaz kağıtlar, oto paspasları, tekstil ara kağıtları başlıca kullanıldığı alanlardır. 100 – 400 gr/m2 aralığındaki gramajlarda üretimi yapılmaktadır.

Nssc kağıt nedir?

NSSC (Neutral Sulfite Semi Chemical), Nötr Sülfit Yarı Kimyasal kağıtlar olup, kısa elyaf yapıları nedeniyle nem ve ısı ile aldıkları sekli korurlar. ... Üretildikleri ülkelere göre içlerindeki ikincil elyaf katkısı % 10-50 arasında değişir.

Kraftlayner kağıt nedir?

KRAFTLINER. Kraftliner kağıtları üretiminde kullanılan uzun ve güçlü kraft hamuru elyafları sayesinde yüksek mukavemet özeliklerine sahiptir. ... Yüksek mukavemet değerleri olan bu kağıtlar 430-850 kPa arasında patlama dayanımına sahip olup 100-270 gr/m2 gramajlarında üretilmektedir.