Radial lastik ne malı?

İçindekiler:

  1. Radial lastik ne malı?
  2. GT Radial hangi markanın yan ürünü?
  3. Tigar lastik ne malı?
  4. Riken lastik ne malı?
  5. Lastiğin üretim tarihini nasıl anlarız?
  6. 205 55 R16 ne anlama geliyor?
  7. Cross Ply lastik nedir?
  8. Tigar lastik kimin üretimi?
  9. Tigar nasil bir lastik?

Radial lastik ne malı?

GT Radial 1951 yılında ilk defa bisiklet lastiği üreterek sektöre giriş yapan bir firmadır. Endonezya merkezli şirket günümüzde en büyük lastik üreticileri arasında yer almaktadır. 150'nin üzerinde ülkede satışları bulunan lastik üreticisini birçok araba modeline göre üretimi bulunmaktadır.

GT Radial hangi markanın yan ürünü?

GT Radial, 1951 yılında kurulan PT Gajah Tunggal Tbk. bünyesindeki lastik markasıdır.

Tigar lastik ne malı?

Tigar Hakkında 2007 yılından bu yana, dünyanın en büyük ikinci lastik üreticisi Michelin'e aittir. Tigar lastiklerinin üretildiği fabrika, kauçuk ürünler üretmek üzere 1935 yılında kuruldu.

Riken lastik ne malı?

Riken markası, 1917 yılında kurulmuş bir lastik firmasıdır. Şirketin tamamı Japonlara aittir.

Lastiğin üretim tarihini nasıl anlarız?

Lastiklerin üretim tarihi dış lastik üzerindeki 4 rakamdan oluşur. ilk iki rakam lastiğin üretildiği haftayı, son iki rakam ise yılını verir. 1 yılda 52 hafta vardır ve örneğin 2704 olan DOT tarihi 2004 yılının 27. haftasında üretildiği anlamına gelir.

205 55 R16 ne anlama geliyor?

En çok satılan lastik ebadı olan 205 55 R16 ölçüleri ifade ettiği 205 mm taban kesit genişliği, lastiği yere değen kısmını değil karşıdan bakıldığındaki kesit genişliğini gösterir. ... 1 inç 25,4 mm ye eşit olduğundan jant çapını milimetre cinsinden hesaplamak için 16" değerini 25,4 ile çarparız. Bu da 406,4 mm demektir.

Cross Ply lastik nedir?

Çapraz lastikler : Geleneksel gövde yapısıdır. Lastiğin gövdesini oluşturan katların her biri ötekine göre çapraz yöndedir. ... Katlardaki kord iplikleri (çelik veya tekstil) bir topuktan diğerine lastiğin dönme eksenine göre 90 derecelik açı ile uzanırlar. Katlar birbirleriyle paralel olup çaprazlama kesmezler.

Tigar lastik kimin üretimi?

More videos on YouTube
Pirelli hangi ülkenin?Pirelli lastik üretim yeri, İtalya'dır. Türkiye Kocaeli'nde de üretim fabrikası bulunmaktadır. Pirelli lastik fiyatları için tıklayın.
Tigar lastik nerede üretiliyor?Tigar lastik üretim yeri, Fransa'dır. Tigar lastik fiyatları için tıklayın.
93 satır daha

Tigar nasil bir lastik?

Tigar lastikleri Michelin'in avrupa fabrikalarında üretilerek ülkemize Michelin lastikleri tarafından ithal edilerek dağıtımı sağlanmaktadır. Tigar lastikleri michelin garantisi altında olup ekonomi sınıfı hesaplı lastikler tercih eden sürücülerin beklentilerini karşılayan yumuşak hamurlu lastik modellerine sahiptir.