Lise proje ödevi nasıl hazirlanir?

İçindekiler:

  1. Lise proje ödevi nasıl hazirlanir?
  2. Proje ödevi nasıl öğrenilir?
  3. EBA da öğrenci grupları nasıl oluşturulur?
  4. EBA da raporlardan nasıl puan alınır?
  5. Online derse katılmak zorunlu mu?

Lise proje ödevi nasıl hazirlanir?

2- Öğretmenin ödevle birlikte verdiği yönerge dikkatlice okunur. 3- Ödevin niteliğine göre bir plan yapılır....Projeyi Ödevi Aşağıdaki Sıraya Göre Oluşturulur

  1. Konunun seçilmesi.
  2. Amacın belirlenmesi.
  3. Bilgi toplama.
  4. Deney yapma.
  5. Bulgular ve tartışma.
  6. Yazım: Yazılı metinde şu sıra takip edilebilir.

Proje ödevi nasıl öğrenilir?

Proje ödevine dair E-Okul'da yapılabilecek tek şey, "Sınav ve Proje Bilgileri" kısmından projenin hangi dersten olduğunu ve teslim tarihini öğrenmektir. Proje ödevini öğrenmenin tek yolu ya öğretmen ödevi verdiği zaman anında not etmektir ya da öğretmenden ödevin ne olduğunu tekrar söylemesini rica etmektir.

EBA da öğrenci grupları nasıl oluşturulur?

Sınıf - Şube - Grup Nasıl Oluşturulur ? EBA üzerinden öğretmen girişi yapılır ve 'Sayfam' yazısı tıklanır. Daha sonra sol taraftki sekmelerden 'Gruplar' yazısı tıklanır. Açılan sayfada 'Şube Ekle' yazan yerin üzerine tıklanır.

EBA da raporlardan nasıl puan alınır?

3-Raporlar:En çok puanı raporlar sekmesinden kazanacaksınız.Raporlara girin ve kendinize eklemiş olduğunuz okulun tüm şubelerinin çalışma raporlarını görüntüleyin.

Online derse katılmak zorunlu mu?

EBA canlı derslere girmenin zorunlu olduğuna dair bir resmi açıklama yok fakat EBA sisteminde her bir öğrencinin derslere katılım durumu, hangi derse girip girmediği kayıt altında tutuluyor ve öğretmenler tarafından takip edilebiliyor.