Prof Dr Mehmet Zelka kimdir?

İçindekiler:

  1. Prof Dr Mehmet Zelka kimdir?
  2. Üsküdar Üniversitesi hangi ilde?
  3. Üsküdar Üni ne zaman kuruldu?
  4. Şefik Dursun Kimdir?
  5. Prof Dr Muhsin Konuk Kimdir?
  6. Üsküdar Üniversitesi taşınıyor mu?
  7. Üsküdar Üni online mı?
  8. Üsküdar Üniversitesi kaç öğrenci var?

Prof Dr Mehmet Zelka kimdir?

1955 yılında Reyhanlı'da doğan Prof. Dr. Mehmet Zelka, ortaokulu Reyhanlı Orta Okulunda okuduktan sonra, Kuleli Askeri Lisesinden ve ardından Kara Harp Okulundan Teğmen rütbesiyle mezun oldu (1978). Kara Harp Okulunda Ekonomi-İstatistik bölümünde okudu.

Üsküdar Üniversitesi hangi ilde?

İstanbul'daki üniversitelerden biri de Üsküdar Üniversitesi olup, sağladığı sosyal imkânlar ve sunduğu kaliteli eğitimi ile İstanbul'un eğitim hayatında önemli bir yere sahip vakıf üniversitesidir. Üsküdar Üniversitesi tarihinde resmi olarak kurulmuştur.

Üsküdar Üni ne zaman kuruldu?

, İstanbul, Türkiye Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke/Kuruluş tarihi

Şefik Dursun Kimdir?

tarihinde Ünye'de doğdu. İlk ve ortaokul eğitimini Ünye'de tamamladı. Daha sonra Perşembe Öğretmen Okulu sınavlarını birincilikle kazandı. ... İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik-Kimya Bölümünden ve İstanbul (Çapa)Yüksek Öğretmen Okulundan 1970 yılında mezun oldu.

Prof Dr Muhsin Konuk Kimdir?

1964 yılında Emirdağ'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Emirdağ'da tamamladı. 1984 yılında Selçuk Üniversitesi'ni bitirdi ve bir yıl süreyle özel bir eğitim kurumunda Biyoloji Öğretmeni olarak çalıştı. ... Devlet bursu ile İngiltere'de (University of Wales, Swansea) doktora yapmak üzere görevlendirildi.

Üsküdar Üniversitesi taşınıyor mu?

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, 2019- 2020 Akademik yılı bahar dönemini yeni binasında karşılayacak. İletişim Fakültesi, Adli Bilimler binalarının ardından şimdi de İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi'ni yeni binasına taşıyor. ...

Üsküdar Üni online mı?

Uzaktan eğitim süreci öğrencilerimizin akademik gelişimlerini sağlamak adına derslerin yüzyüze değil online olarak yürütüldüğü bir mecradır. Dolayısıyla eğitim süreci derslere katılım mutlak surette aranmak kaydıyla kaldığı yerden devam etmektedir.

Üsküdar Üniversitesi kaç öğrenci var?

Kurumsal - Sayılarla Üsküdar Üniversitesi
Öğrenci Sayıları (2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı)
Yüksek Lisans3.095
Doktora218
Toplam öğrenci22.932
Mezunlar23.468
2 satır daha