Amazon Music Türkiyede var mı?

İçindekiler:

  1. Amazon Music Türkiyede var mı?
  2. Amazon Müzik ücretli mi?
  3. Amazon Music Prime dahil mi?
  4. Amazon Prime ne ise yarar?
  5. Amazon Prime nedir nasıl kullanılır?

Amazon Music Türkiyede var mı?

Amazon Music henüz Türkiye için aktif değil; fakat ABD, İngiltere, Kanada, Brezilya, Meksika, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Hindistan, Japonya ve Avustralya'daki müzik tutkunları tarafından kullanılabiliyor.

Amazon Müzik ücretli mi?

Amazon Prime üyeliği ile birlikte, şirketten yapılan alışverişlerde ücretsiz teslimat hizmeti de sunuluyor. Amazon ayrıca aylık 9,99 Dolar'a sınırsız Amazon Music üyeliği de satıyor. Eğer halihazırda Prime üyesiyseniz bu ücret 7,99 Dolar'a düşüyor.

Amazon Music Prime dahil mi?

Prime Music, Spotify, Apple Music, YouTube Music ve diğerlerine benzer bir müzik akışı hizmetidir. Şarkılarının çoğunun bir kütüphanesine Amazon Prime üyelerine erişim sağlar.

Amazon Prime ne ise yarar?

Amazon Prime üyeliğinin Amazon.com.tr müşterilerine sağladığı fırsatlar arasında şunlar yer alıyor: Bedava ve hızlı kargo, elektronikten Bilgisayara, Kitaptan Moda, Ev ve Mutfak ürünlerine kadar binlerce geçerli üründe bedava ve hızlı kargo.

Amazon Prime nedir nasıl kullanılır?

Amazon Prime Video, amazon.com'un ücretli bir abonelik programıdır. Hizmetleri arasında aynı günde teslimat, online müzik ve video platformu bulunur. Ocak 2020'de Amazon, Prime Video'nun dünya çapında 150 milyondan fazla abonesi olduğunu açıkladı. Dijital platform Eylül 2020 itibarıyla Türkiye'de kullanıma açıldı.