Oversize kıyafet nedir?

İçindekiler:

  1. Oversize kıyafet nedir?
  2. Oversize kimlere yakışır?
  3. Oversize tişört alırken nelere dikkat?
  4. Oversize yaka nedir?
  5. Oversize tişörtlerin altına ne giyilir?
  6. Oversize sıklığı ne demek?
  7. Oversize triko ne demek?
  8. Bacak boyu uzun olanlar nasıl giyinmeli?

Oversize kıyafet nedir?

''Oversize'' terimi, kelimi olarak ''büyük beden'' anlamına gelir. Model olarak salaş, rahat ve normal bedenlerden büyük olan parçalardır. Bol, rahat ve özenmeden ''çabasız şıklık'' anlamında da kullanılabiliyor.

Oversize kimlere yakışır?

Oversize kumaş, üzerinizde rahat ve salaş duran tüm kıyafet türlerini kapsamaktadır. Ancak burada bir duruma dikkat edilmesi gerekir. Dar bir kot ya da bir mini etek üzerine salaş bir bluz tercih edilebilir. ... Oversize giyim, kilolu kadınlarda oranla zayıf kadınlara daha fazla yakışır.

Oversize tişört alırken nelere dikkat?

Detaylarda fazla karmaşa olmamasına dikkat edin. Çok fazla doku ve ayrıntıdan uzak durun. Dantel süslemesi, dokulu yaka gibi ince vurgular taşıyan parçaları tercih edin. Oversize giyim konusunda birçok kadının karşılaştığı en büyük problem bu kocaman parçaların kendilerini şekilsiz göstermesidir.

Oversize yaka nedir?

Moda dünyasında sıkça kullanılan oversize terimi, kelime olarak büyük beden anlamına geliyor. Tabii ki büyük beden dediysek anladığınız şekilde değil. Model anlamında, salaş, rahat ve olması gerekenden birkaç beden büyük parçalara diyoruz.

Oversize tişörtlerin altına ne giyilir?

Ufak bir ipucu; t-shirtün altına mini şort giyerek aynı şekilde elbise gibi kullanmanız mümkündür. Oversize t-shirtünüzü şortlarınızın içine sokarak salaş ve şık bir görüntü elde edin. Ayakkabı seçimi bu kombinde önemlidir. Deri ya da kumaş bermuda şort seçerseniz, topuklu ayakkabı giyebilirsiniz.

Oversize sıklığı ne demek?

Oversized İngilizce bir kelimedir ve "büyük beden" anlamına gelir. Erkek kıyafetlerine benzer kesimlerde olan ve size 2-3 beden büyük ama üzerinizde güzel duran son birkaç senenin rahat trendlerinden birisi denebilir.

Oversize triko ne demek?

Model anlamında, salaş, rahat ve olması gerekenden birkaç beden büyük parçalara diyoruz. Bu sonbahar büyük olan daha güzel! Bol kesimli kaban, kazak, triko ve hırkalar daha da fazla yer alıyor ve daha fazla seviliyor.

Bacak boyu uzun olanlar nasıl giyinmeli?

Gövdesi bacak boyuna göre uzun olanlar nasıl giyinmeli?
  1. Kısa üstler kullanın. ...
  2. Ayakkabılarınızı pantolonunuzla aynı renkte ve daha da iyisi topuklu seçin.
  3. Üstlerinizi dışarıda tutmak yerine, içeri sokmayı deneyin.
  4. Kısa kolyeleri, boyun çevresinde toplanmış fularları tercih edin.
  5. Sık sık elbise giyin.
Daha fazla öğe...