Sun Express online check in kaç saat önce yapılır?

İçindekiler:

  1. Sun Express online check in kaç saat önce yapılır?
  2. Uçak bileti iptal kesintisi ne kadar SunExpress?
  3. SunExpress Uçak Bileti ertelenir mi?
  4. SunExpress rezervasyon yapılıyor mu?
  5. SunExpress HES kodu nereye yazılır?
  6. Uçak bileti iptal edersek ne olur?
  7. SunExpress uçak bileti nasıl iptal edilir?
  8. Sun Express HES kodu nereye yazılır?
  9. HES kodu Ucustan kac gun once alinmali?
  10. Pegasus Check-in kaç gün önce?
  11. Yurtdışı uçuşlarda check-in ne zaman yapılır?

Sun Express online check in kaç saat önce yapılır?

Tüm dış hat uçuşlarında check-in işlemi uçuştan yaklaşık 2,5 saat önce başlayıp uçuşa 45 dakika kala kapanacaktır. Tüm iç hat uçuşlarında ise check-in uçuşa iki saat kala başlayacak ve kalkıştan 30 dakika önce sonlandırılacaktır.

Uçak bileti iptal kesintisi ne kadar SunExpress?

6 saatten fazla bir zaman kaldıysa biletinizi iptal ettirebilirsiniz ancak, biletiniz için ödediğiniz tutardan 60 TL para kesintisi yapılmaktadır. Biletiniz üzerinde değişiklik yapma istediğinizde ise uçuşa 24 saat ve uçuşa son 2 saat kalaya kadar yapılan değişliklerden 90 TL ücret farkı çıkmaktadır.

SunExpress Uçak Bileti ertelenir mi?

Sunexpress bilet erteleme, uçuş bileti satın alma, satın alınmış bilette değişiklik, biletlerde yön değişikliği, özel rezervasyon yaptırma gibi pek çok işlem 0850 303 07 87 müşteri hizmetler numarası üzerinden gerçekleştirilir.

SunExpress rezervasyon yapılıyor mu?

SunExpress elektronik bilet hizmeti verir. Online rezervasyonunuzu tamamladıktan sonra size e-postayla doğrudan havalimanında, check-in kontuarından biniş kartı alabileceğiniz bir rezervasyon teyidi gönderilir.

SunExpress HES kodu nereye yazılır?

HES kodumu nereye girmeliyim? HES kodunuzu doğrudan SunExpress kanalları (web sitesi veya Çağrı Merkezi) üzerinden yapmanız halinde HES kodunuzu bilet rezervasyonu esnasında girmeniz/bildirmeniz gerekmektedir.

Uçak bileti iptal edersek ne olur?

* THY: İç hatlarda 12 saat kala yapılan iptallerde bilet ücretinin yüzde 30'u ceza olarak kesiliyor. Uçuş saati geçmişse, iade yapılmıyor. Dış hatlardaysa kurallar daha esnek. Ancak aldığınız bilet sınıfı, uçtuğunuz ülkeye göre iade işlemi yapılıyor.

SunExpress uçak bileti nasıl iptal edilir?

Sun express uçak bileti iptal etme işlemini sun express üzerinden yapacak olan yolcuların sun express mail adresi olan travelcenter @sunexpress.com üzerinden veya 4 numaralı çağrı merkezi üzerinden hava yolu firması ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Sun Express HES kodu nereye yazılır?

HES kodumu nereye girmeliyim? HES kodunuzu doğrudan SunExpress kanalları (web sitesi veya Çağrı Merkezi) üzerinden yapmanız halinde HES kodunuzu bilet rezervasyonu esnasında girmeniz/bildirmeniz gerekmektedir.

HES kodu Ucustan kac gun once alinmali?

HES kodunuzu uçak bileti alımlarında kullanabilmeniz için, Paylaşım Süresi'nin seçeceğiniz uçuşun tarihinden en az 7 gün daha fazla olması gerekir. Örneğin uçuşunuz 10 gün sonra ise en az 17 gün geçerli Paylaşım Süresi ile bir kodunuz olmalı.

Pegasus Check-in kaç gün önce?

Uçuşlarınızda sorun yaşamamanız için kalkış saatinden en az 2 saat önce havalimanında olmanız gerekmektedir. Pegasus'da check-in işlemleri iç hatlarda 45, KKTC ve dış hatlarda tarifeli kalkış saatine en geç 60 dakika kala sona erer.

Yurtdışı uçuşlarda check-in ne zaman yapılır?

Web sitemiz, Çağrı Merkezimiz, acentelerimiz ve havalimanı satış ofislerimizden satın aldığınız biletlerinize en erken 2 gün öncesinden, en geç uçuşunuza iç hatlarda 45 dakika, dış hatlarda ise 60 dakika kalana kadar flypgs.com veya mobil uygulamalar üzerinden check-in yapabilirsiniz.