Çiftehan kaplıcaları hangi hastalıklara iyi geliyor?

İçindekiler:

  1. Çiftehan kaplıcaları hangi hastalıklara iyi geliyor?
  2. Pozantı'da kaplıca var mı?
  3. Çiftehan Termal hangi ilde?
  4. Çiftehan Termal kaç yıldızlı?
  5. Sarayhan termal ne zaman açılacak?
  6. Sarayhan termal otel kaç yıldızlı?

Çiftehan kaplıcaları hangi hastalıklara iyi geliyor?

Kaplıcanın Etkili Olduğu Hastalıklar Bel fıtıkları ve buna bağlı siyatik ağrılar, ağrılı kadın hastalıkları, kadınların enfeksiyon şekline bağlı olarak süre gelen akıntılar, spast ağrılar, karın içinde spazmla doğan ve lejyona bağlı olmayan sendromlar, böbrek taşlarının düşmesinde üreten üzerinde etkisi vardır.

Pozantı'da kaplıca var mı?

Çiftehan kaplıca merkezi, Ulukışla – Pozantı yolu üzerinde ve Ulukışla'ya 35 km.uzaklıktadır. Çelikli ve kükürtlü adıyla bilinen iki ana kaynak vardır. ... Çiftehan kaplıca suları toplam olarak 2066 mg/litre eriyik mineral değerine sahiptir.

Çiftehan Termal hangi ilde?

Çiftehan Termal Otel, Niğde, Ulukışla-Çiftehan Mevkii'nde bulunmaktadır. Tesis, havaalanına 115 km, otogara 78 km uzaklıktadır.

Çiftehan Termal kaç yıldızlı?

Çiftehan Thermal Hotel Tesis Hakkında Termal Turizm alanında faaliyet gösteren şirketimiz; Niğde İli, Ulukışla İlçesi,Çiftehan Kasabası, Kaplıcalar Mevkinde beş yıldızlı lüks termal tesisi kurmak için faaliyetine başlamıştır.

Sarayhan termal ne zaman açılacak?

Otel Bilgileri Sarayhan Termal Otel & Devremülk Tesisi, bölgenin en tanınmış kaplıcası olan Çiftehan termal turizm merkezinde Ocak 2018 tarihinde hizmete açılmıştır.

Sarayhan termal otel kaç yıldızlı?

Projemiz içerisinde, 66 adet dublex daire olmak üzere toplam 539 adet dairemiz mevcuttur. A,B,C,D,E,F bloklardan oluşan projemizde; A Blok da, 2 yataklı 5 yıldızlı otel, B Blok da, 111 adet daireden oluşmaktadır.