Kırıkkale Diş Hastanesi Randevu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Kırıkkale Diş Hastanesi Randevu nasıl alınır?
  2. Diş Hastanesinden nasil randevu alınır?
  3. Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ne zaman kuruldu?
  4. Kırıkkale Üniversitesi ne zaman kuruldu?
  5. Kırıkkale Üniversitesi kaç metrekare?

Kırıkkale Diş Hastanesi Randevu nasıl alınır?

Merkezimizde 182 MHRS randevu sistemi kullanılmaktadır. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde muayene olmak için randevu almak istendiğinizde; Alo 182 yi arayabilir veya www.mhrs.gov.tr internet adresini , www.turkiye.gov.tr adresinden e-devlet şifreniz ile giriş yaparak randevu alabilirsiniz.

Diş Hastanesinden nasil randevu alınır?

Alo 182 hattını arayarak veya internet üzerinden Hastanerandevu.gov.tr sitesine girerek Sağlık Bakanlığına bağlı hastaneler ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinden muayene için randevu alınabiliyor. - Alo 182 hattını arayarak kendinize veya yakınlarınıza tek seferde en fazla 4 randevu alabilirsiniz.

Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ne zaman kuruldu?

Diş Hekimliği Fakültesi 2002 yılında kurulmuş olup, 2007-2008 eğitim-öğretim yılında eğitime başlamıştır. Fakülte; Oral Diagnoz ve Radyoloji, Restoratif Diş Tedavisi, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi, Protetik Diş Tedavisi, Periodontoloji, Endodonti, Pedodonti ve Ortodonti Anabilim Dallarından oluşmaktadır.

Kırıkkale Üniversitesi ne zaman kuruldu?

3 Temmuz 1992 tarihinde kurulan Kırıkkale Üniversitesi, kuruluş kanununa göre Fen-Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik ve Veteriner Fakülteleri; Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri ve Sağlık Bilimleri Enstitüleri ile Ankara Üniversitesi'nden devralınan Kırıkkale Meslek Yüksekokulu'ndan oluşmuştur.

Kırıkkale Üniversitesi kaç metrekare?

Fakültemizde 579 öğrenci öğrenim görmektedir. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Sağlık Bakanlığından tahsis edilen 6.500 metrekarelik binada faaliyet göstermektedir.