WhatsApp chat nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. WhatsApp chat nasıl kullanılır?
  2. Whats web scanner nasıl kullanılır?
  3. Whats web scanner nedir?
  4. Tıkla sohbet et özelliği nasıl kullanılır?

WhatsApp chat nasıl kullanılır?

Android için: Bilgisayarınızdan https://web.whatsapp.com/ adresini açın. Sohbetler ekranından sağ üst köşede bulunan alt alta 3 nokta simgesine tıklayın. Çıkan seçenekler arasından Whatsapp Web'e tıklayın. Bilgisayarda girdiğiniz sitede olan QR kodunu telefonunuzda açılan ekrana okutun.

Whats web scanner nasıl kullanılır?

WhatsApp'ın Web sürümünü kullanmak için; Android'de, Sohbet ekranında > Menü > Web, iPhone'da, Ayarlar > WhatsApp Web ve Windows Phone'da ise Menü > Web'e gidin. Daha sonra uygulama sizden kamera erişimi isteyecek. Kamera erişimine evet deyin ve bilgisayarınızdan web.whatsapp.com adresini açın.

Whats web scanner nedir?

Sadece Android sürümü bulunan uygulama, WhatsApp Web istemcisinin QR kodunu kullanarak kendini bilgisayar gibi gösteriyor. Android yüklü cihaza yüklediğiniz bu uygulamayı açtığınızda size gösterdiği QR kodu herhangi bir cihazın WhatsApp'ını açıp Web kısmından kodu okuttuğunuzda tüm mesajlarına erişebiliyorsunuz.

Tıkla sohbet et özelliği nasıl kullanılır?

Tıkla Sohbet Et hem telefonunuzda hem de WhatsApp Web'de çalışır. Kendi bağlantınızı oluşturmak için, https://wa.me/ bağlantısını kullanabilirsiniz. Bu bağlantının numara kısmına ise sohbet başlatmak istediğiniz kişinin tam uluslararası telefon numarasını yazın.