Smokin kedi şans getirir mi?

İçindekiler:

  1. Smokin kedi şans getirir mi?
  2. Siyah kediler ne cinsi?
  3. Smokin kedi nasıl beslenir?
  4. Smokin kediler ne kadar zeki?
  5. Smokin kedi ne kadar yasar?
  6. Smokin kediler akıllı mı?

Smokin kedi şans getirir mi?

3- Smokinli kedi şans getirir! Yapılan istatistiklere göre kedi besleyen ve piyangodan büyük ikramiye kazanan talihlilerin çoğunun kedisi smokin kedi! Yani siyah beyaz kediler sadece kendileri şanslı değil onları hayatlarına katanları da şanslı hale getiriyorlar.

Siyah kediler ne cinsi?

Siyah kedilerin ırkı bombay ırkı olarak geçer. Bombay ırkı kediler, ilk olarak 1976 yılında bir kedi ırkı olarak kabul edilmiş ve kayıt altına alınmıştır. Bu kedi ırkı, American Shortair kedi ırkı ile Siyam kedi ırkını atası olarak kabul edilen Burmese kedi ırkının karışımı olarak ortaya çıkmıştır.

Smokin kedi nasıl beslenir?

Smokin kediler mama konusunda fazla secici olmasa da her smokin kedinin karakterine bağlı olarak küçük farklılıklar olabilir. Beslenme konusunda en sağlıklı bilgi veterinerden alınır. Ancak genel olarak taze et, kuru ve yaş mama, ciğer türü yiyecekleri sevdiklerinden bahsedebiliriz.

Smokin kediler ne kadar zeki?

Smokin kediler diğer kedilerden 200 kat daha zekidir! Smokin kedi dediğimiz kediler sadece siyah-beyaz kürk renginden dolayı sahip oldukları görünüme ithafen bu isimle anılmaya başlanmıştır ve sadece renklerinden ileri gelen bu zeka patlamasının bilimsel hiçbir yanı yoktur.

Smokin kedi ne kadar yasar?

Sağlıklı bir Smokin kedisi 15 yıla kadar yaşayabilmektedir.

Smokin kediler akıllı mı?

1-İnanılmaz Zekalarıya Smokin Kediler Smokin kediler yapılan araştırmalara göre diğer kedilerden ortalama olarak tam 200 kat daha zekiler. Aslında bunun ispatına bile gerek yok, eğer bir smokin kedi ile yaşıyorsanız onun ne kadar akıllı olduğunu her hareketinden fark edebilirsiniz.