0 km kitabi kac sayfa?

İçindekiler:

  1. 0 km kitabi kac sayfa?
  2. Sıfır kilometre konusu ne?
  3. Beyza Alkoç kaç kitap yazmıştır?
  4. Beyza Alkoç ilk kitabı nedir?
  5. Asansör kitabı ne anlatıyor?
  6. Kar küresi konusu ne?
  7. Karantina kaç kitap?
  8. Beyza Alkoç nereli?

0 km kitabi kac sayfa?

Tutkulu Bir Aşka Tanık Olun
Basım DiliTürkçe
Cilt DurumuCiltsiz
Sayfa Sayısı360
Yayın Tarihi2019
YazarBeyza Alkoç
1 satır daha

Sıfır kilometre konusu ne?

Birbirimizi uzaktan uzağa sevmek bir göldü, biz de o göle atlayan iki balıktık. O ufacık gölün içerisinde birbirimizi bulduk ve hiç kaybetmeyiz sandık. İzmir ve Ege'nin ışıklarla dolu karanlık dünyalarının hikâyesi devam ediyor... Üstelik aralarındaki mesafe artık sıfır kilometre! ...

Beyza Alkoç kaç kitap yazmıştır?

Beyza Alkoç'un, sadece 2015'ten 2020 yılına kadar yayınlanmış dokuz romanı bulunuyor. Aynı zamanda Mütercim Tercümanlık ve Sosyoloji alanlarında lisans öğrenimi gören Alkoç, yazarlık alanındaki yeteneğini öğrenmeye olan tutkusu ve üretkenliği ile geliştirmeye devam ediyor.

Beyza Alkoç ilk kitabı nedir?

Edebiyata ve yazmaya olan bu yoğun ilgisi, Alkoç'un eğitim hayatı boyunca hikaye dalında pek çok birincilik ve ödül kazanmasına vesile oldu. Beyza Alkoç, ilk kitabı Sınır'ın baskısını henüz 18 yaşındayken okurlarıyla buluşturdu.

Asansör kitabı ne anlatıyor?

Beyza Alkoç'un mizah dolu, eğlenceli kitabı Asansör, ilginç konusuyla okuyucularını cezbeder. Asansör kitabı bir kadının evlendiği gün balayı için gittiği otelde yine balayı için gelen diğer bir çiftin damadıyla asansörde kalarak başlayan ve aşka yelken açan hikayesini ele alır.

Kar küresi konusu ne?

Eylül, kışın en soğuk günlerinden birinde kendisini Abant Gölü'nün yakınlarında ormanlık bir alanın içine kurulmuş Kar Küresi Psikolojik Destek Merkezinde bulduğunda başına geleceklerden habersizdi. ... Bu hikâye Eylül'ün ve Merih'in altüst olmalarının hikâyesi…

Karantina kaç kitap?

Karantina Serisi 5 Kitap Set.

Beyza Alkoç nereli?

Fatih, Türkiye Beyza Alkoç/Doğum yeri