Sozlesme hesabi nedir?

İçindekiler:

  1. Sozlesme hesabi nedir?
  2. Fatura ödeme sözleşme numarası nerede yazar?
  3. Igdaş fatura sözleşme no nerede?
  4. Su faturası sözleşme No nerede yazar?
  5. Yepaş elektrik faturasında sözleşme No nerede yazar?

Sozlesme hesabi nedir?

Yukarıda verilen fatura örneğinde numaralandırılmış bölümlerle ilgili bilgiler aşağıda verilmiştir. 1"Sözleşme Hesabı" alanı Nedir? Aboneye ait Cari Hesap Numarasının gösterildiği alandır. ... Faturanin gecikmeye girmeden ödenebilecegi son tarihtir.

Fatura ödeme sözleşme numarası nerede yazar?

Abone/ Müşteri/Tesisat numarası fatura üzerinde nerededir? Abonelikle ilgili numaranız genellikle faturanızın üst kısmında isim, adres gibi aboneliğinizi tanımlayan bilgilerin bulunduğu kısımda olacaktır.

Igdaş fatura sözleşme no nerede?

Sözleşme Numaranız Faturanızın Sol Üst Tarafında 500 ile Başlayan 12 Haneli Numaradır. Anında igdaş faturanızı ödeme veya borcunuzu öğrenmek için online olarak yukarıdaki fatura ödeme ve sorgulama formunu kullanabilirsiniz.

Su faturası sözleşme No nerede yazar?

Faturanızın üzerinde bulunan “MUKAVELE NO” sizin İSKİ abone numaranızdır. Rakamlardan oluşan ilk 8 hane İSKİ abone numaranızı oluşturur. Aşağıda bulunan örnek İSKİ su faturasının abone Numarası 12345678'dir. “-“ sonra gelen rakamın bir önemi yoktur.

Yepaş elektrik faturasında sözleşme No nerede yazar?

Yepaş Borç Sorgulama Yepaş fatura borcunu öğrenmek için sözleşme hesap numarası gereklidir. Bu bilgiler eski bir faturanın üst kısmında bulunabilir.