Spanish nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Spanish nasıl kullanılır?
  2. Spanısh fly damla alkolle kullanılır mı?
  3. Spanische Fliege damla nasil kullanilir?
  4. Lady Era damla nedir?
  5. Spanische Fliege Nedir fiyatı?
  6. Cantharis D6 Spanische Fliege nasıl kullanılır?
  7. Spanish damla nedir?
  8. Spanische Fliege 20 ml nedir?
  9. Akanze bayan performans damlası nasıl kullanılır?
  10. Golden Lovita Damla Nedir?

Spanish nasıl kullanılır?

Spanish Fly Damla Kullanımı Cinsel ilişkiden 15 dakika önce bayanlar dil altlarına 5 damla damlatarak beklemelidirler. Bayanın haberi olmadan eşleri tarafından sürpriz yapılması isteniyorsa, asit içermeyen herhangi bir içeceğin içerisine 7 damla damlatıp içirtilmesi ve yarım saat beklenilmesi yeterlidir.

Spanısh fly damla alkolle kullanılır mı?

0 bitkisel oran bu ürün alkol dışından herhangi bir içecek ya da yiyecekle tüketilmelidir. Kadınların cinselliğe ilgisini en üst seviyeye çıkaran bu ürünler, kadının hazzını artırmakla birlikte orgazm sorununa da yardımcı olur.

Spanische Fliege damla nasil kullanilir?

Spanische Fliege bayan damla herhangi bir içecek içerisine 12 damla eklenerek kullanılır. Bu içecek alkol veya benzeri gazlı bir içecek olmamalıdır. Bayan damlaların birçoğu asitli içecekler ve alkol içerisinde etkisini kaybeder. İçildikten 30 dk sonra etkisini göstermeye başlar, etkileri olağanüstü değildir.

Lady Era damla nedir?

Lady Era Bayan Damla 30 ml Bayanların ihtiyacı olduğu her an özel desteği sağlayan bitkisel içerikli üründür. Türkiye resmi üretici firması Marka Net tarafından orjinal ve faturalı olarak gönderilir. Lady Era Damla Bakanlık onaylı bayanlara özel Türkiye de üretilen ilk ürün olma özelliğini taşımaktadır.

Spanische Fliege Nedir fiyatı?

Spanische Fliege, eczanelerde bulanabilecek bir ürün olmayıp, internet üzerinde sipariş verilerek satın alınabilmektedir. Bu son derece etkili ürünün fiyatı ise yalnızca 45 TL'dir. Cinsel gücü ve isteği maksimuma çıkartan muhteşem damla. ... Eczanelerde en çok satılan ürünler arasında yer almaktadır.

Cantharis D6 Spanische Fliege nasıl kullanılır?

Cantharis D6 Nasıl Kullanılır? Asitsiz ve soğuk içeceklerde kullanılması uygun olan Cantharis D6, cinsel ilişkiye girmeden 30 dakika kadar önce tüketilmelidir. Genelde 10 damlaya kadar kullanılabilir.

Spanish damla nedir?

Bayanlar için üretilen İspanyol Sineği Damla sayesinde artık cinsel isteksizlik sorunu ortadan kalkmaktadır. ... Çiftlerin birbirlerine daha güzel ve kalıcı olarak yakınlaşmasını sağlayan damlanın, bayanların cinsel organını rahatlattığı bilinmektedir. Bu özelliğiyle beraber cinsel ilişki isteği de maksimum seviyeye çıkar.

Spanische Fliege 20 ml nedir?

İspanyol sineği olarak bilinen bu damla orta derece etkili bir bayan istek artırıcıdır. Bayanların güvenle kullanabileceği, yan etkisi olmayan az derecede afrodizyak ve çok az oranda yapay adrenalin içeren bir üründür.

Akanze bayan performans damlası nasıl kullanılır?

AKANZE DAMLA alkolsüz ve asitsiz herhangi bir içeceğe 10 damla eklenerek kullanılır. 10ml şişede yer alan bayan damla 10 kullanımlıktır. İçildikten 30 dakika sonra etki göstermeye başlar ve etkileri 60 dakika boyunca devam eder.

Golden Lovita Damla Nedir?

Tamamen bitkisel içeriklerden oluşan Golden Lovita, bayanlara özel olarak üretilmektedir. Bitki özleriyle beraber bayanlarda afrodizyak etkisi oluşturduğu için cinsel ilişkilere karşı haz duyulmasını sağlar.