Havuz bezi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Havuz bezi ne işe yarar?
  2. Prima mayo bez 5 6 kaç kg?
  3. Mayo bez tekrar kullanılır mı?
  4. Mayo bez kaç numaradan başlar?
  5. Prima mayo bez 3 4 kaç kg?
  6. Bebeklerde mayo seçimi nasıl olmalı?

Havuz bezi ne işe yarar?

Yüzme ya da mayo bez bebeğin tuvaletinin havuz ya da denize bulaşmamasına yardım ediyor. Özellikle katı dışkıyı tutan bu bezler ishal konusunda yetersiz. Bu nedenle çocuğunuzu denize ya da havuza sokmadan önce ishal olup olmadıklarına dikkat etmelisiniz.

Prima mayo bez 5 6 kaç kg?

Üç farklı beden alternatifi olan ürünü, 6 kg ile 18 kg arası bebekler kullanabiliyor. Bebeğini 6 - 11 kilogramsa 3-4 beden, 9 - 15 kilogramsa 4-5 beden ve 15 - 18 kilogramsa 5-6 beden Prima Mayo Bebek Bezi tercih edebilirsiniz.

Mayo bez tekrar kullanılır mı?

Tek kullanımlık bezler çok fazla sayıda atık üretirken, yeniden kullanılabilne mayo bezler bu atık oluşumunu engelleyecek ve böylece çevre için olumlu bir avantaj yaratacaktır.

Mayo bez kaç numaradan başlar?

Sleepy Mayo Külot Bez 5-6 Numara (14 Adet) (11-25 Kg) Bebeklere, her dönemlerinde mükemmel uyum sağlamayı ve onları her zaman rahat ettirmeyi hedefleyen Sleepy, tarzlarından ödün vermeden son derece rahat etmelerini sağlayacak Sleepy Mayo Bez ile plajlarda daha havalı görünmesini sağlayacaksın.

Prima mayo bez 3 4 kaç kg?

Prima No:3-4 Small 6-11 kg 48 Adet Mayo Bebek Bezi.

Bebeklerde mayo seçimi nasıl olmalı?

Bebekler için mayo almadan önce göğüs ve bel kısımlarının ölçüleri alınmalı. Kız bebeklerde bikini tercih edilmeli çünkü mayonun bebeğin üzerinde kuruması uzun süreceğinden ve soğuk tüm vücuda yayılacağından sağlık problemleriyle karşılaşılabilir. Erkek mayolarında ise şort mayolar tavsiye edilir.