Temizlik aspirini ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Temizlik aspirini ne işe yarar?
  2. Asperox Aspirin Nasıl Kullanılır?
  3. Viking aspirin nerelerde kullanılır?
  4. Viking markası kime ait?
  5. Sıvı aspirin ne işe yarar?

Temizlik aspirini ne işe yarar?

Gömlek kol ve yaka kirlerinde, mutfaklarda, lavabo, fayans, mermer, küvet ve banyo temizliğinde, yağlı tava,ocak,davlumbaz ve aspiratör temizliğinde, tamirhanelerdeki yüzeyin üzerindeki ağır yağ ve kirin temizliğinde sprey olarak sıkılarak ve makinada deterjan üzerine ilave edilerek, otomatik halı yıkama makinesinde ...

Asperox Aspirin Nasıl Kullanılır?

Kullanım Talimatı/Kullanım önerileri; PVC, cam, küvet, lavabo, tuvalet, duş ve armatürlerde kirli yüzeyin üzerine ürünü püskürtünü. Sünger yardımıyla ovalayınız. Daha sonra yüzeyi durulayınız.

Viking aspirin nerelerde kullanılır?

Banyo, mutfak, fayans, seramik, PVC, parkeler, dolaplar, pervazlar, masalar, ahşap yüzeylerde, tül, perde, işlemelerinizde, halı koltuk, döşemelerde, kumaş ve tekstillerde kullanıma uygundur.

Viking markası kime ait?

VIKING, Almanya'da geliştirilip Avrupa'da üretilen bir Continental AG markasıdır. Avrupalı bir lastik üreticisi olarak edindiği 80 yılı aşkın deneyimi sayesinde değişmez kalitesi ve son teknoloji geliştirme merkezlerinde daima gelişen ürünleriyle Viking, son teknolojinin adıdır.

Sıvı aspirin ne işe yarar?

ASPİRİN, asetilsalisilik asit adlı etkin maddeyi içeren ağrı kesici, ateş düşürücü, yangı (iltihap) giderici etkilere sahip bir ilaçtır.