Imzalı Galatasaray forması ne kadar?

İçindekiler:

  1. Imzalı Galatasaray forması ne kadar?
  2. Beşiktaş forması niye imzalı?
  3. Mesut Özil'in imzalı forması kaç para?
  4. Beşiktaş forması ne zaman çıkacak?
  5. Kaç tane Mesut Özil forması satıldı?
  6. Mesut forması ne kadar?
  7. Beşiktaş Yeni Sezon forma çıktı mı?
  8. Win Win Fenerbahçe forması ne kadar?

Imzalı Galatasaray forması ne kadar?

İmzalı Formalar Galatasaray Store'da - GALATASARAY.ORG. Teknik direktörlerümüz Gheorghe Hagi ve Tugay Kerimoğlu'nun yanı sıra Kewell, Arda, Baros, Pino, Emre Çolak, Lucas Neill, Lorik Cana ve Sabri Sarıoğlu imzalı formalar 49.90 TL'lik özel fiyatı ile satışta.

Beşiktaş forması niye imzalı?

Beşiktaş'ta pandemi nedeniyle futbolcu ve taraftarın birinden uzak kalarak statlarda bir araya gelememesinden yola çıkarak hazırladığı “Beşiktaş Aşkına İmza At!” projesinde taraftarın forma imzalama süreci tamamlandı.

Mesut Özil'in imzalı forması kaç para?

Yıldız oyuncumuz Mesut Özil'in renklerimize bağlandığı imza törenine özel hazırlanan ve Mesut Özil'in imzaladığı 3 forma, toplam 36 bin 50 Euro'ya satıldı.

Beşiktaş forması ne zaman çıkacak?

Futbol A Takımımızın 2021-2022 sezonu boyunca giyeceği, adidas'ın hazırladığı formaların tanıtımı, bugün Boğaz'da bir teknede düzenlenen özel bir davetle yapıldı. #BeşiktaşSensin sloganıyla tanıtılan formalar saat 19:03'te lansmanla eş zamanlı olarak satışa sunuldu.

Kaç tane Mesut Özil forması satıldı?

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil'in imza törenine özel hazırlanan ve Özil'in imzaladığı 3 forma, toplam 36 bin 50 Euro'ya satıldı. Özil'in imzaladığı çubuklu forma, şimdiye kadar satılan tüm formalar içinde rekor fiyata ulaştı.

Mesut forması ne kadar?

Mesut'un imza törenine özel hazırlanan 3 forma, toplam 36 bin 50 euro'ya satıldı. Özil'in imzaladığı çubuklu forma, euro'ya alıcı bularak Matchwornshirt sitesinde şimdiye kadar satılan tüm formalar içinde rekor kırdı.

Beşiktaş Yeni Sezon forma çıktı mı?

Beşiktaş, 2021-2022 sezonu formalarını tanıttı. Adidas ile olan sözleşmeyi 5 yıl daha uzattıklarını belirten Başkan Çebi, “Biz şampiyonluğu evimizde, Boğaz'da kutluyoruz. Formalarımızı da burada tanıtalım dedik. Adidas ailesine teşekkür ediyoruz. Bizim yanımızda oldular. 5 yıl daha sözleşmemizi yeniledik.

Win Win Fenerbahçe forması ne kadar?

WinWin kampanyası - WinWin forması ne kadar? Fenerbahçeli iş adamları, dernekler, futbol takımı ve taraftarlardan yapılan bağışlarda bir forma 300 TL değerinde.