Kanlıcaya hangi otobüs gider?

İçindekiler:

  1. Kanlıcaya hangi otobüs gider?
  2. Istanbul Kanlıca hangi yakada?
  3. Kanlıca'ya metrobüsle nasıl gidilir?
  4. Istanbul Kanlıca nasıl bir yer?
  5. Kanlıca nereler gezilir?
  6. Esenlerden Kanlıca'ya nasıl gidilir?

Kanlıcaya hangi otobüs gider?

Kanlıca'ya giden otobüsler 11H, 121A, 15, 15A, 15F, 15P ve 15T'dir.

Istanbul Kanlıca hangi yakada?

Kanlıca, İstanbul'un Beykoz ilçesinin ünlü bir semtidir. Anadoluhisarı ile Çubuklu arasında bulunur. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Anadolu yakasındaki ayağının kuzey tarafındadır.

Kanlıca'ya metrobüsle nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız herhangi bir metrobüs istasyonundan Metrobüs ile Zinclrlikuyu'da ininiz. Buradan Levent-Sarıyer çıkışından çıkarak otobüs durağından 121A'ya binerek Kanlıca durağında indiğinizde Asırlık Kanlıca Yoğurtçusu'na ulaşabilirsiniz.

Istanbul Kanlıca nasıl bir yer?

Kanlıca, Boğaziçi Anadolu kıyısında, sakinliği, yeşilin her tonunu barındıran koruları, çiçekleri, Arnavut kaldırımlı sokakları, görkemli yalıları ve yoğurdu ile ünlü güzel bir sahil semti.

Kanlıca nereler gezilir?

Ada Baro Bahçe
  • Kanlıca'nın sahil şeridinde inci gibi dizilmiş muazzam Boğaz yalıları ziyaretçilerini kendisine hayran bırakacak niteliktedir. ...
  • Gazi İskender Paşa Camii. ...
  • Tarihi İsmailağa Kahvesi.
  • Yakamoz Restoran. ...
  • Taç Restoran. ...
  • İkinci Bahar. ...
  • Raifa Lounge Cafe.

Esenlerden Kanlıca'ya nasıl gidilir?

Esenler, Bayrampaşa taraflarından geliyorsanız Yenikapı-Havalimanı metrosuyla Merter'de metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Zinclrlikuyu'da ininiz. Buradan Levent-Sarıyer çıkışından çıkarak otobüs durağından 121A'ya binerek Kanlıca durağında indiğinizde Asırlık Kanlıca Yoğurtçusu'na ulaşabilirsiniz.