Mardin'de hangi film çekiliyor?

İçindekiler:

  1. Mardin'de hangi film çekiliyor?
  2. Büyü filmi nerede çekildi?
  3. Sıla dizisi nerede çekiliyor?
  4. Hercai dizisi oyuncuları hangi otelde kalıyor?
  5. Büyü 2 filmi nerede çekildi?
  6. Büyü 2 ne zaman çıkacak?
  7. Siccin 2 filmi nerede çekildi?
  8. Dabbe filminin konusu ne?

Mardin'de hangi film çekiliyor?

Aksiyon türündeki 'Durga' isimli filmin çekimleri için kente gelen ekip, Mardin Valisi ve Belediye Başkanvekili Mahmut Demirtaş ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabahattin Genç ile filmin çekimleri hakkında görüştü.

Büyü filmi nerede çekildi?

Filmin çekimleri Mardin'in Savur ilçesi ve Diyarbakır'ın Çınar ilçesi arasındaki Dangıza - Dengesa Türkçe ismi olarak ise Serenli köyünde gerçekleştirildi. Yaz aylarında Köyde kimse yaşamaz. Filmde'de göründüğü gibi boş bir köydür.

Sıla dizisi nerede çekiliyor?

Sıla (dizi)
Sıla
Bölüm sayısı79
Yapım
YapımcıNezihe Dikilitaş
MekânMardin, İstanbul
17 satır daha

Hercai dizisi oyuncuları hangi otelde kalıyor?

Bu nedenle konak, Sıla Konağı olarak da anılıyor. Ancak dizinin çekildiği konağın asıl adı “Midyat Konukevi”. Mardin havalimanına 81 kilometre uzaklıktaki konukevi, Mardin'in merkezine de 78 kilometre mesafede. Konak Shmayaa Otel'e ise 350 metre uzaklıkta.

Büyü 2 filmi nerede çekildi?

İlk film Mardin'de çekilmişti ve bu bölgenin dokusu hikayeye hizmet ediyordu. Burada ise bir Ege köyünden daha uzakta değiliz ve bu köy başka korku filmlerinde de karşımıza çıkan tanıdık bir yer artık. Filmin en büyük günahı ise finaldeki sürprizini daha en başından açık etmesi…

Büyü 2 ne zaman çıkacak?

23 Haziran 2017 (Türkiye) Büyü 2/Gösterime giriş tarihi

Siccin 2 filmi nerede çekildi?

Issız Cuma Mezarlığı'nda geçen gerçek bir hikayeden esinlenilen hikayesi ile "İslami Korku" öğelerini seyircisiyle buluşturacak filmin çekimleri Çanakkale'nin Yenice İlçesi, Namazgah Köyü, Nevruz Köyü ve Issız Cuma Mezarlığı'nda gerçekleştirildi.

Dabbe filminin konusu ne?

Dabbe, yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaristliğini Hasan Karacadağ'ın üstlendiği Türk yapımı bir korku filmidir. Film, Kuran-ı Kerim'de Neml Suresi'nde geçen, din alimlerinin ne olduğu hakkında ortak bir zeminde buluşamadığı Dabbe'tül Arz'ı konu ediniyor ve onu internet ağı olarak yorumluyor.