Balenciaga ayakkabı kac lira?

İçindekiler:

  1. Balenciaga ayakkabı kac lira?
  2. Balenciaga kimin markası?
  3. Balenciaga ne anlama gelir?
  4. Balenciaga marka mı?
  5. Balenciaga ne zaman kuruldu?
  6. Balenciaga kimdir?
  7. Balenciaga nereli?

Balenciaga ayakkabı kac lira?

Balenciaga Ayakkabı Bilgileri
En Ucuz FiyatFiyat AralığıÜrün Sayısı
1000.00 TL1000.0.00 TL2521

Balenciaga kimin markası?

Balenciaga Modaevi'nin şu anki sahibi çok uluslu Fransız firması Kering'dir. Balenciaga'nın şu anki Yaratıcı Direktörü Alexander Wang'dır. Cristóbal Balenciaga'nın San Sebastián - İspanya'da 1918 yılında açtığı ilk butik, aralarında Madrid ve Baselona'nın da yer aldığı birden çok şehirde şubelere yayıldı.

Balenciaga ne anlama gelir?

Balenciaga, İspanya'nın Bask Bölgesi'nde dünyaya gelen İspanyol tasarımcısı Cristóbal Balenciaga tarafından kurulmuş bir Fransız moda evidir. Kendisine ödün vermeyen standartlardan bir couturier ünvanı vardı ve Christian Dior tarafından "hepimizin efendisi" olarak geçiyordu.

Balenciaga marka mı?

Christian Dior gibi dünyaca ünlü giyim markası Balenciaga da 100 yıllık geçmişini modaseverler ile paylaşıyor. 27 Mayıs'ta Londra'daki Victoria & Albert Müzesi'nde açılan Balenciaga: Shaping Fashion sergisi İngiltere'de Cristobal Balenciaga'ya adanmış ilk sergi olma özelliğine sahip.

Balenciaga ne zaman kuruldu?

1919, San Sebastián, İspanya Balenciaga/Kuruluş

Balenciaga kimdir?

Yıl 1919 olduğunda Cristóbal İspanya'da saygı duyulan bir tasarımcı ve San Sebastian, Madrid ve Barselona'da butikleri bulunan bir iş adamıdır. İspanya Kraliyet Ailesi'ni de giydirmeye başlayan Balenciaga ulusal ün konusunda tepe noktasına ulaşmayı kısa zamanda henüz 20'li yaşlarındayken başarır.

Balenciaga nereli?

1895 yılında İspanya'da doğan Cristobal Balenciaga Eizaguirre kariyerine on iki yaşında bir terzini yanında çalışarak başladı.