Yağlı boyaların fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Yağlı boyaların fiyatları ne kadar?
  2. Yağlı boya su bazlı mıdır?
  3. 1 adet panel kapıya ne kadar boya gider?
  4. 20 kg boya ne kadar yer boyar?
  5. Yağlı boya su ile inceltilir mı?
  6. Yağlıboya zeytinyağı ile inceltilir mı?

Yağlı boyaların fiyatları ne kadar?

Yağlı Boyalar
  • Bolero Beyaz Yağlı Boya 2,5 Litre. 84,99 TL.
  • Matrix Enamel Sentetik Boya 2.5lt Beyaz-001. 119,90 TL.
  • Bolero Kaymak Yağlı Boya 2,5 Litre. 84,99 TL.
  • Bolero Lüx Sentetik Beyaz Yağlı Boya 0,75 Litre. 36,99 TL.
  • Bolero Kaymak Yağlı Boya 0,75 Litre. 36,99 TL.

Yağlı boya su bazlı mıdır?

Yağlı Boyalara Alternatif Su Bazlı Yağlı Boya Su bazlı yağlı boya aslında su bazlıdır fakat parlak görünümleri nedeniyle su bazlı yağlı boya olarak belirtilmektedir. Permolit Permolife iç ve dış mekanlardaki tüm ahşap, metal ve beton yüzeylerde, kapı, pencere ve mobilyalarda kullanılan su bazlı yağlı boyadır.

1 adet panel kapıya ne kadar boya gider?

Panel kapı boyasının eski rengi açık renk ise; 2 kat boyamak yeterli olur. Panel kapı boyasının eski rengi koyu renk ise; 3 kat boyamak gerekir. Su bazlı astarını bulamazsanız kendisini astar olarak kullanabilirsiniz. Yani, koyu renklerde 3 kat uygulama yapabilirsiniz.

20 kg boya ne kadar yer boyar?

20 kg boya ile normal şartlarda 1/10 (Su/Boya) karıştırma ölçeği ile yaklaşık 2 kat olmak üzere 65 m2 boya yapmak mümkün olabilmektedir. Tek kat boya uygulamasında ise 1 metrekareyi bulabilmek mümkün olabilmektedir. Yukarıda belirtilen ölçüyü tutturabilmek, bu m2'de alanı boyayabilmek için önemlidir.

Yağlı boya su ile inceltilir mı?

Yağlı boyaya ne kadar su katılır sorusunun cevabı = Yağlı boyaya su katılmaz. Yağlı boya solvent ile inceltilerek uygulamaya hazır hale getirilir. Yağlı boyaya su konulması boyanın neredeyse işlevsiz hale gelmesine ve uygulama hatalarına sebebiyet verdiği unutulmamalıdır.

Yağlıboya zeytinyağı ile inceltilir mı?

Yağlıboyanın inceltilmesi için aşağıda bahsedeceğimiz yağlar kullanılır. Yağ ile inceltilen boya, tiner veya terebentin ile inceltilen boyaya göre daha yavaş kurur. Böylece boya uygulama süresi uzar, renklerin kaynaştırılması ve tekniğin uygulanması için yeterli süre elde edilmiş olur.