Code Geass hangi sırayla?

İçindekiler:

  1. Code Geass hangi sırayla?
  2. Code Geass 3 sezon ne zaman çıkacak?
  3. Code Geass kaç sezon?
  4. Code Geass ne zaman başladı?
  5. Code Geass kaç bolum?
  6. Code Geass konusu nedir?

Code Geass hangi sırayla?

İlki Code Geass: Lelouch of the Rebellion, ikincisi Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 ismiyle yayınlanmış. İlk sezon Japonya'da Ekim 2006-Temmuz 2007 arasında, ikinci sezon da Nisan 2008-Eylül 2008 arasında gösterilmiş. Her iki sezon da anime dünyasında birçok ödül almış.

Code Geass 3 sezon ne zaman çıkacak?

En iyi tahminimiz, anime'nin beklenmedik bir şekilde yenilenmesi senaryosunda, Code Geass 3. sezon çıkış tarihinin 20 gibi bir zaman olabileceği.

Code Geass kaç sezon?

Herkese merhaba arkadaşlar, bugün sizlere tanıtacağım anime Code Geass: Lelouch of the Rebellion R1 ve Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 umarım beğenirsiniz . Toplamda her biri 25 er bölümlük 2 sezondan oluşuyor.

Code Geass ne zaman başladı?

Code Geass/İlk bölüm yayın tarihi

Code Geass kaç bolum?

Code Geass, ana hikayesi 50 bölümden oluşan bir anime serisi. Dört adet de OVA'sı ile tüm hikayeyi tamamlayabiliyoruz. İlk animesi Code Geass: Lelouch of the Rebellion adı altında, 20 yılları arasında 25 bölüm olarak, Ichiro Okouchi tarafından yazıldı.

Code Geass konusu nedir?

Code Geass, bizlere Britanya ve Japonya arasındaki savaşı anlatıyor. 10 Ağustos 2010 yılında başlayan Code Geass'ın hikayesi, bizlere Britanyalı Lelouch'un intikamını sunuyor. ... Japonya ve Britanya'nın savaşından bir süre sonra, Japonya'ya "Alan 11" adı verilir ve hatta Japon vatandaşlarına da 11'ler denilmeye başlar.