CeraVe nemlendirici losyon ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. CeraVe nemlendirici losyon ne işe yarar?
  2. Cerave krem hangi firmanın?
  3. Cerave ne kremi?
  4. Cerave Losyon nasıl kullanılır?
  5. CeraVe krem bebeklerde kullanılır mı?

CeraVe nemlendirici losyon ne işe yarar?

Dermatologlar* tarafından geliştirilen CeraVe Nemlendirici Losyon, 3 Temel Seramid ve Hyalüronik Asit içeren formülü ile koruyucu cilt bariyerinin onarılmasına yardımcı olur. ... Kuru ve çok kuru cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

Cerave krem hangi firmanın?

Cerave, 2005 yılında L'Oréal S.A. bünyesinde üretilen nemlendirici krem, nemlendirici losyon ve nemlendiren temizleyici ürünleri markasıdır. Koruyucu cilt bariyerinin onarılmasına ve güçlenmesine yardımcı olmak için üretilen bir cilt bakım serisidir. L'Oréal S.A. Fransa merkezlidir.

Cerave ne kremi?

Dermatologlar* tarafından geliştirilen CeraVe Nemlendirici Yüz Kremi, 3 Temel Seramid ve Niasinamid (Vitamin B3) içeren formülü ile koruyucu cilt bariyerinin onarılmasına yardımcı olur.

Cerave Losyon nasıl kullanılır?

Cerave Moisturizing Lotion - Özel formülü cildin bariyerini güçlendirmeyi destekler. - İnce yağsız formülü sayesinde kolay uygulama sağlar. Nasıl Kullanılmalı: Temiz ve kuru cilde masaj yaparak uygulayınız. Öneri: Cildinizi nemlendirmeden önce cilt yapınıza uygun temizleyici ile arındırmayı ihmal etmeyiniz.

CeraVe krem bebeklerde kullanılır mı?

El, Yüz ve Vücut Kullanımına Uygundur. Çocuklar ve yetişkinler tarafından kullanılabilir.