Bio Oil Çatlak geçiriyor mu?

İçindekiler:

  1. Bio Oil Çatlak geçiriyor mu?
  2. Bio Oil Çatlak Kremi hamileyken kullanılır mi?
  3. Bio Oil Çatlak Kremi bitkisel mi?
  4. Bio oil fiyatı ne kadar?
  5. Bio Oil Yağ nerede satılır?

Bio Oil Çatlak geçiriyor mu?

Bio-Oil® kolayca emilir ve yağlı his bırakmaz. Yüzde ve vücutta kullanılacak şekilde formüle edilmiştir. Çatlak Oluşumu Doğum öncesi dönemde ve aşırı kilo alıp verildiğinde oluşabilecek çatlakları önlemeye yardımcı olur. Ergenlik dönemindeki bedensel büyümeye bağlı çatlak oluşumunu da önlemeyi destekler.

Bio Oil Çatlak Kremi hamileyken kullanılır mi?

İçeriğindeki doğal bitki özleri (Papatya, Biberiye, Kalendula, Lavanta Çiçeği), A ve E vitaminleri ile cilde ihtiyacı olan nemi sağlamaya, çatlak ve yara izi görünümünü iyileştirmeye yardımcı olur. Hamilelik döneminde 4. ayın başlangıcından itibaren kullanılması tavsiye edilir. Paraben içermez.

Bio Oil Çatlak Kremi bitkisel mi?

Yara izleri ve çatlaklar (doğal formülasyon) Hamilelikte kullanım için 0 doğal bileşenlerden oluşan cilt bakım ürünlerine artan talep sonucunda, BioOil sadece doğal yağları kullanarak bir yara izi ve çatlak ürünü geliştirdi.

Bio oil fiyatı ne kadar?

Mililitre (ml) seçenekleri: 25 ml795,20 TL/lt. 60 ml655,00 TL/lt.

Bio Oil Yağ nerede satılır?

Bio- Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. ürününü Migros Sanal Market'in Masaj Yağları reyonundan satın alabilir, tek tıkla online sipariş verebilir, ödemeyi online olarak ya da kapıda kredi kartı ile gerçekleştirerek ürününüzü aynı gün içinde teslim alabilirsiniz.