Erciyes Yaz Okulu online mi?

İçindekiler:

  1. Erciyes Yaz Okulu online mi?
  2. Erciyes Üniversitesi Yaz Okulu kaç kredi?
  3. Erciyes Bahar dönem ne zaman başlıyor?
  4. Yaz okulu ücreti nasıl yatırılır ERÜ?
  5. ERÜ Hazırlık ne zaman başlıyor?
  6. ÖBİSİS yeni kayıt nasıl yapılır?
  7. Anadolu Yaz Okulu Sınavı Online mı?
  8. Yaz okulunda hangi dersler alabilir?

Erciyes Yaz Okulu online mi?

-Diğer Üniversite öğrencilerinin Üniversitemiz yaz okulundan ders alabilmeleri için öncelikle online sistem üzerinden (http://obp.erciyes.edu.tr) sisteme öğrenci kaydın yaptırmaları gerekmektedir.

Erciyes Üniversitesi Yaz Okulu kaç kredi?

c) (Değişik:RG-3/7/2019-30820) Yaz okulunda ders almak öğrencinin isteğine bağlıdır. Öğrenciler öncelikle tekrarlamak zorunda oldukları dersleri almak kaydıyla, bir yaz döneminde toplam 25 AKTS ders alabilirler.

Erciyes Bahar dönem ne zaman başlıyor?

01-Yurt Dışından Öğrenci Başvuruları
18 Ocak-I.Yarıyıl (Güz Yarıyılı) Final/Bütünleme Sınavları
25 Ocak-Yarıyıl Tatili
22 Şubat-Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları
03-Bahar Yarıyılı Ders Ekle Sil. (*)
17 satır daha

Yaz okulu ücreti nasıl yatırılır ERÜ?

Öğrencilerimizin, ÖBİSİS'ten yaz okulunda açılan dersleri seçerek, sistemde oluşan ücreti Halkbankası Erciyes Üniversitesi Şubesi nezdindeki yaz okulu hesabına yatırdıktan sonra yaz okulu ders kayıtları yapılmış olacaktır.

ERÜ Hazırlık ne zaman başlıyor?

Tüm Öğrencilerin Dikkatine !!! Yüksekokulumuz Hazırlık sınıfı dersleri 05.10.2021 Salı günü Yabancı Diller Yüksekokulu yeni binasında başlayacaktır.

ÖBİSİS yeni kayıt nasıl yapılır?

http://obisis.kayseri.edu.tr adresinden ders kaydı yapılabilir. Öğrenci Bilgi Sistemimize obisis.kayseri.edu.tr adresinden girerek ŞİFREMİ BİLMİYORUM butonunu tıklayınız. TC Kimlik Numaranız, Adınız ve Soyadınızı girerek öğrenci numaranızı öğrenebilir yeni OBİSİS şifrenizi belirleyebilirsiniz.

Anadolu Yaz Okulu Sınavı Online mı?

Değerli Öğrencilerimiz, Yaz okulu Sınavı Cumartesi günü saat 14.00'da yüz yüze yapılacaktır. Sınav binasına maske ile gelmeniz gerekmektedir. Sınava girebilmeniz için Sınav Giriş Belgesi ile fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi ibraz etmeniz gerekmektedir.

Yaz okulunda hangi dersler alabilir?

b) (Değişik:RG-17/5/2016-29715) Yaz okulunda öğrenciler; alt yarıyıllara ait hiç almadıkları, alıp da sınavına girme hakkı elde edemedikleri, alıp da başarısız oldukları veya AGNO'larını yükseltmek istedikleri dersleri alabilir.