WhatsApp web nasıl video indirilir?

İçindekiler:

  1. WhatsApp web nasıl video indirilir?
  2. İndirme hatası nasıl düzeltilir?
  3. Whatsapptan dosya nasıl indirilir?
  4. Neden WhatsApp'a girilmiyor?
  5. Whatsapptan PDF dosya nasıl gönderilir?
  6. Whatsapptan nasıl mail atılır?
  7. WhatsApp Instagram face neden çöktü?
  8. Facebook WhatsApp neden çöktü?

WhatsApp web nasıl video indirilir?

Whatsapp web videolarını indirmek için videonun tamamının yüklenmesini bekleniz gerekir. Aksi takdirde videoyu kapatıp tekrar açarsanız, yeniden yüklendiği için video indirme seçeneğini göremezsiniz. Video yüklenmesi bittikten sonra “indir” seçeneği aktif olur. Bu aşamadan sonra indir işaretine tıklayabilirsiniz.

İndirme hatası nasıl düzeltilir?

Hatayı düzeltmek için:
  1. İndirme işlemini iptal edip tekrar deneyin.
  2. Dosyayı tıklayarak indirmek yerine, bağlantıyı sağ tıklayın ve Bağlantıyı farklı kaydet'i seçin.
  3. Dosyaları bilgisayarınızda, Masaüstü veya Belgeler klasörünüz gibi erişebileceğiniz bir yere indirdiğinizden emin olun.

Whatsapptan dosya nasıl indirilir?

Fotoğraf, video veya ses dosyalarını otomatik indirme özelliğini yapılandırmak için WhatsApp'a gidin > Diğer seçenekler > Ayarlar > Depolama ve veriler > Medyayı otomatik indir'e dokunun.

Neden WhatsApp'a girilmiyor?

WhatsApp'a bağlanamamanızın en yaygın nedeni telefonunuzun geçici olarak internete bağlı olmamasıdır. ... Operatörünüzden İnternet veri planınız olduğunu veya bir Wi-Fi bağlantısından İnternet erişiminiz olduğuna emin olun.

Whatsapptan PDF dosya nasıl gönderilir?

Android cep telefonu kullanıyorsanız şunları yapabilirsiniz: WhatsApp ile PDF gönder belgeyi paylaşmak istediğiniz sohbeti veya grubu açıp simgeye basmanız yeterli kısaltmak sağ üst taraftadır. Ardından simgeye "dokunun" documento, seçin PDF dosyası muhataplarınıza göndermek istiyorsunuz ve hepsi bu.

Whatsapptan nasıl mail atılır?

WhatsApp Sohbetlerini E-mail ile Göndermek Burada Android için sağ üst köşeden üç nokta seçeneğine basın. Gelen menü üzerinden Diğer seçeneğine dokunun. Daha sonra seçeneklerde yer alan “Sohbeti dışa aktar” bölümünü seçin. Gelen seçenekler arasında Medyasız yada Medyayı dahil et seçeneği ile karşılaşacaksınız.

WhatsApp Instagram face neden çöktü?

INSTAGRAM, FACEBOOK VE WHATSAPP NEDEN ÇÖKTÜ? Facebook'un altyapı direktörü Santosh Janardhan tarafından yayınlanan yazıda Facebook, WhatsApp ve Instagram servislerinde 7 saate yakın süren çökmenin, hatalı bir yapılandırmadan kaynaklandığı ve kullanıcı verilerinin çalındığına dair bir delil bulunmadığını açıkladı.

Facebook WhatsApp neden çöktü?

Facebook Inc dün yaklaşık altı saat süren ve 3.5 milyar kullanıcının WhatsApp, Instagram ve Messenger gibi sosyal medya ve mesaj servislerine erişimine engel olan kesintinin "ayar değişikliği hatasından" kaynaklandığını açıkladı.