Medium ücretsiz mi?

İçindekiler:

  1. Medium ücretsiz mi?
  2. Medium ne dir?
  3. Medium blog nasıl açılır?
  4. Medium da nasıl yazı yazılır?

Medium ücretsiz mi?

Bilindiği gibi Medium'un ücretsiz ve ücretli ($5/ay) olmak üzere iki farklı abonelik seçeneği var. Ücretsiz abonelikler aylık en fazla 3 kilitli hikayeye erişebiliyorken, ücretli abonelikler platformdaki kilitli/kilitsiz tüm hikayelere sınırsız erişim hakkı elde ediyor.

Medium ne dir?

Medium, 2012 yılında Twitter kurucuları Even Williams ve Biz Stone tarafından kurulan bir blog platformudur. ... Medium'a önceden sadece Twitter kullanıcıları kayıt olunabiliyorken daha sonra e-mail, facebook, google hesaplarıyla da kayıt olunabilir özelliği getirildi.

Medium blog nasıl açılır?

Başlangıç olarak, https://medium.com/me/publications adresine gidiyoruz. Burada aşağıda gösterdiğim gibi “New Publication” butonuna tıklıyoruz. Butona tıkladıktan sonra aşağıdaki görselden devam edin. Bilgilerinizi tamamen doğru bir şekilde doldurduktan sonra en altta bir bölüm daha var.

Medium da nasıl yazı yazılır?

Sağ üst köşedeki Medium logosunu tıklayın. “Sign in/Sign up” butonunun ardından Twitter veya Facebook ile giriş yaptıktan sonra; hemen sağ üst köşedeki “Write a new story” butonunu tıklayarak Medium'daki ilk yazınızı yazıp paylaşabilirsiniz.