Reeder kiddo su geçirir mi?

İçindekiler:

  1. Reeder kiddo su geçirir mi?
  2. Reeder kiddo akıllı saat arama yapar mı?
  3. Reeder kiddo akıllı saat telefona nasıl bağlanır?
  4. Reeder akıllı saat telefona nasıl bağlanır?
  5. Reeder kiddo hangi uygulama?

Reeder kiddo su geçirir mi?

Özgürlüğün dizaynı; reederKIDdo reederKIDdo, 240x240 ekran çözünürlüğüne sahip 1.54” boyutlu dokunmatik IPS ekranı ve iki farklı renk seçeneğiyle çocukların vazgeçilmezi! Çocukların kullanım alışkanlıkları göz önüne alınarak geliştirilen akıllı saat, suya ve toza karşı dayanıklıdır.

Reeder kiddo akıllı saat arama yapar mı?

Saati kullanmak için sim kart alıp saate takmanız gerekli. Reeder'in sitesinden indirdiğiniz yazılımla saate telefon numarası kaydedebiliyorsunuz. Böylelikle çocuk saatten kayıtlı numaralara arama yapabiliyor.

Reeder kiddo akıllı saat telefona nasıl bağlanır?

*Cihaz ekle' butonuna veya sağ üst köşede bulunan '+' butonuna dokununuz. *Gelen ekranda 'Akıllı saat' butonuna dokununuz. *Açılan sayfada, saatin IMEI bilgilerini giriniz ve 'Sonra' butonuna dokununuz. *Devamında kullanmak istediğiniz saat için isim ve sim kart numarasını ekleyerek 'Bağla' butonuna dokununuz.

Reeder akıllı saat telefona nasıl bağlanır?

Cep telefonunuzdan H Band uygulamasının Bluetooth' u kullanmasına izin veriniz. Cihazları aramak için Tarama butonuna basınız. Birkaç saniye sonra saat ile Bluetooth arasında eşleştrime isteği gelecektir eşleştirme isteğine izin vererek kurulumu tamamlayınız.

Reeder kiddo hangi uygulama?

Kiddo için XİAOJAN uygulaması kullanılmakta ve Play Store'dan indirilerek cihaza kurulumu yapılmaktadır.