Murat Muratoğlu evli mi?

İçindekiler:

  1. Murat Muratoğlu evli mi?
  2. Alevi sanatçılar kimler?
  3. Kıraç Alevi mi?
  4. Murat oğlu kimdir?
  5. Seda Ogretir kimle evli?
  6. Tunç Arslanalp nereli?
  7. Seda Selek kimdir nerelidir?

Murat Muratoğlu evli mi?

1999 yılında Pınar Oğuz ile evlenen Murat Muratoğlu iki çocuğu vardır.

Alevi sanatçılar kimler?

Burak Özviçit, Mustafa Sandal, Müslüm Gürses, Tarkan, Atiye, Belkıs Akkale, Barış Akarsu, Arzu Şahin, Emre Saltık, Murat Başaran, Kenan Işık, Kıvırcık Ali, Yavuz Bingöl, Zara, Kıraç, Tuncel Kurtiz, Arzu Şahin, Oya Aydoğan, Can Dündar, Şafak Sezer, Yonca Evcimik, Erdal Erzincan, Erdal Öz, Rojin, Dertli Divani, Hazal ...

Kıraç Alevi mi?

KIRAÇ on Twitter: "Efendi değilim, Elbistanlı değilim,alevi değilim,Kürt de değilim ve senin dengin de değilim… "

Murat oğlu kimdir?

44 yaşındaki Muratoğlu, tam 21 yıldır Meydan, Gözcü, Referans ve son olarak da Sözcü Gazetesi'nde yazıyor. Sade ve anlaşılır bir dille halkın anlayacağı ekonomi yazıları yazan Mura- toğlu, ekonomiye lise yıllarında 'borsa'ya duyduğu ilgi ile ısınmış.

Seda Ogretir kimle evli?

Cem Öğretire. 2006 Seda Öğretir/Eşi

Tunç Arslanalp nereli?

1973 yılında İzmir'de doğdu. 1993 yılında Ege Üniversitesi Devlet Konservatuarı Çalgı Yapımı Bölümü'ne girdi. Ancak aradığı heyecanı bulamadı. Ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu.

Seda Selek kimdir nerelidir?

1980 yılında dünyaya gelen Seda Selek, İstanbul doğumludur. Marmara Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümünden mezun olduktan sonra 2000 yılında Number One TV'de sunuculuk yaparak medya sektörüne adım atmıştır.