Kunduz uygulaması ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Kunduz uygulaması ücreti ne kadar?
  2. Kunduz aylık kaç lira?
  3. Kunduz paket nasıl alınır?
  4. Kunduz ozel ders ne kadar?
  5. Kunduza soru sormak ücretli mi?
  6. Kunduz hala yaşıyor mu?
  7. Özel ders kaç dakika sürer?

Kunduz uygulaması ücreti ne kadar?

Standart üyelikte aylık ücret 69,99 TL, indirimli 49,99 TL olarak ücretlendiriliyor ve 100 soru hakkınız bulunuyor. Sınırsız üyelikte ise aylık 99,99 TL, indirimli 64,99 TL fiyatıyla karşımıza çıkıyor. Sınırsız üyelikte sınırsız soru hakkınız var.

Kunduz aylık kaç lira?

Sınırsız soru paketi ile çözülmemiş sorun kalmasın. 54,99₺ x 8 ay olarak hesaplanır. 2-3 taksit seçenekleri mevcuttur. 54,99₺ x 8 ay olarak hesaplanır. 2-3 taksit seçenekleri mevcuttur.

Kunduz paket nasıl alınır?

https://kunduz.com/tr_tr/paketler/ adresinden bir üst paketi satın alabilirsin.

Kunduz ozel ders ne kadar?

Kunduz'da satın alınan özel ders bir öğretmene ya da bir branşa bağlı yapılmıyor. İstediğin dersten istediğin zaman ders satın alabilirsin. Kunduz'da tüm dersler sabit ücret 60₺'dir. Ayrıca bir öğretmenden alacağın ilk özel dersin %50 indirimli sadece 30₺ olacaktır.

Kunduza soru sormak ücretli mi?

Kunduz ücretli mi? Siz öğrencilerin sorularının kaliteli ve hızlı çözülmesi için 10.000'den fazla eğitmenimiz çalışıyor, eğitmenlerimizin emeğinin karşılığını verebilmek adına farklı ücretlerde paketlerimiz bulunuyor. Sen bir paket almadığın sürece senden herhangi bir ücret çekilmez, bu konuda için rahat olsun.

Kunduz hala yaşıyor mu?

Eski Dünya Kunduzu Eskiden Avrupa'nın tamamından Orta Asya'ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada bulunurken Türkiye'de herhangi bir önlem alınmamasından dolayı soyunun tükendiği düşünülmektedir.

Özel ders kaç dakika sürer?

Öğrenci tek başına özel ders alacak ise paket programları tercih edebilir. 1 Ders saati 40 dakikadır. Özel Ders evde alınacak ise 2 ders şeklinde yapılır. 1 ders saati 40 dakikadır.