Domestos sprey nerelerde kullanılır?

İçindekiler:

  1. Domestos sprey nerelerde kullanılır?
  2. Domestos pratik yüzey spreyi ne işe yarar?
  3. Domestos pratik yüzey spreyi kaç TL?
  4. Domestos ne için kullanılır?
  5. Domestos Yüzey temizleyici nasıl kullanılır?
  6. Domestos mutfakta kullanılır mı?
  7. Domestos çamaşır suyu hangi ülkeye ait?
  8. Domestos Kar beyazı nedir?

Domestos sprey nerelerde kullanılır?

Domestos Yüzey Spreyi alkol bazlı formülü sayesinde sık temas edilen yüzeylerde maksimum hijyen sağlar. Evin içinde en çok dokunulan kapı kolu, ışık düğmesi, masa, sandalye, banyo ve mutfak yüzeyleri, kumanda gibi yüzeylerde kullanımı uygundur.

Domestos pratik yüzey spreyi ne işe yarar?

Tuvalet ve banyonuzda, lavabolarda, duşakabin ve küvetlerde, klozetlerde, armatürlerde, fayans gibi yerlerde; mutfağınızda ise emaye yüzeylerde, fayans, mutfak mobilyaları ile mutfak aspiratörlerinde ve ocak üstü temizliğinde etkili bir temizleme aracı görevi görür.

Domestos pratik yüzey spreyi kaç TL?

Domestos Pratik 400 ml Yüzey Spreyi. Seçenekler: 100 ml89,00 TL/lt. 200 ml25,00 TL/lt.

Domestos ne için kullanılır?

Domestos, ev ve iş yerindeki birçok yüzeyi mikroplardan arındırmak, banyonuzu temizlemek ve evinizin tertemiz kokması için kullanılabilir.

Domestos Yüzey temizleyici nasıl kullanılır?

Bütün yüzeylerde etkili ve güvenli yer temizliği sağlar. Nasıl Kullanılır? 60 ml Domestos Yüzey Temizleyici'yi 5L suya ekleyin. Durulama gerektirmez.

Domestos mutfakta kullanılır mı?

Yoğun kıvamlı özel formülü sayesinde Domestos ürünleri mutfak, banyo ve tuvaletlerde mükemmel bir temizlik kalitesi ve hijyen sağlamakta. 750 gram ağırlığında ve dağ esintisi kokulu bu ürünlerle mutfağınızda temizlik ve hijyen konusunda etkin sonuçlar alabilirsiniz.

Domestos çamaşır suyu hangi ülkeye ait?

Domestos, ürünlerinde çamaşır suyu (sodyum hipoklorit, NaOCl) içeren ve Unilever tarafından üretilen bir ev temizliği markasıdır....Domestos.
SahibiUnilever
KökeniBirleşik Krallık
Çıkış1929
Web sitesiDomestos Türkiye
2 satır daha

Domestos Kar beyazı nedir?

Yoğun kıvamlı formülüyle Domestos Çamaşır Suyu Kar Beyazlığı mikropları öldürür, kireci 3 kata kadar daha uzun süre önler. Kirece karşı aktif moleküller içeren yoğun kıvamlı formülü ile suyun altında bile tutunarak lekeleri çıkarır kar beyazı temizlik sağlar.