E-devlet nasıl indirebilirim?

İçindekiler:

  1. E-devlet nasıl indirebilirim?
  2. E-devlet kimlik uygulaması nasıl açılır?
  3. E-devlet nasıl Türkçeye çevrilir?
  4. E-devlet şifresi nereden ve nasıl alınır?
  5. E-devlet şifrem yok nasıl giriş yapabilirim?
  6. E-devlet şifresi internet üzerinden alınabiliyor mu?

E-devlet nasıl indirebilirim?

Yeni e-Devlet Kapısı Android uygulaması ile www.turkiye.gov.tr adresindeki hizmetler artık mobil cihazınızda. Uygulamayı kullanabilmek için e-Devlet Şifresi veya Mobil İmza sahibi olmalısınız. e-Devlet Şifrenizi Ptt şubelerine geçerli kimliğiniz ile birlikte şahsen başvurarak temin edebilirsiniz.

E-devlet kimlik uygulaması nasıl açılır?

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaş Kimlik Doğrulama Sistemi
  1. Aşağıdaki alana kimlik numaranızı yazınız.
  2. Masaüstünüzde bulunan Kimlik Kartı uygulamasını açınız ve ekrandaki işlem kodunu giriniz. ( e-Devlet Kapısı Kimlik Kartı Uygulaması'nı bilgisayarınıza indirmelisiniz. ...
  3. Kimlik kartı doğrulama işlemini gerçekleştiriniz.

E-devlet nasıl Türkçeye çevrilir?

Android cihazınızda dili değiştirme
  1. Android cihazınızda Ayarlar'a. dokunun.
  2. Sistem Diller ve giriş Diller'e dokunun. "Sistem"i bulamıyorsanız "Kişisel" bölümünün altında Diller ve giriş Diller'e dokunun.
  3. Dil ekle'ye. dokunup kullanmak istediğiniz dili seçin.
  4. Dilinizi listenin başına sürükleyin.

E-devlet şifresi nereden ve nasıl alınır?

Kimlik numarasının bulunduğu fotoğraflı kimliğin(nüfus cüzdanı, evlilik cüzdanı, pasaport ve ehliyet, avukat kimlik kartı, mavi kart, ikamet tezkeresi, hakim ve savcı kimlik kartları, süresi dolmamış (geçerli) çalışma izin kartı) ibraz edilerek Yurt içinde PTT Merkez müdürlüklerinden veya yetkili şubelerden alınabilir.

E-devlet şifrem yok nasıl giriş yapabilirim?

Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Daha önce cep telefonu numaranızı www.turkiye.gov.tr'ye kaydedip, doğruladıysanız, PTT'ye gitmeden yeni bir şifre oluşturabilirsiniz.
  2. Mobil imza veya elektronik imza kullanıcısı iseniz bunlardan biri ile de sisteme giriş yapabilir, dilerseniz şifre oluşturabilirsiniz.

E-devlet şifresi internet üzerinden alınabiliyor mu?

En sık sorulan sorulardan biri de e-devlet şifresinin internetten alınıp alınmadığı… ... E-devlet şifresi yurt dışında bulunan elçilik ve konsolosluklardan temin edilebilir; yanı sıra mobil imza, elektronik imza ya da internet bankacılığı kullanımı söz konusu ise e-devlet kapısına bunlardan biri ile giriş yapılabilir.