iPhone 12 Pro Max kutusundan neler çıkıyor?

İçindekiler:

  1. iPhone 12 Pro Max kutusundan neler çıkıyor?
  2. iPhone 12 Pro Max şarj aleti var mı?
  3. iPhone 12 Pro Max kulaklık var mı?
  4. iPhone 12 Pro Max nasil?
  5. iPhone 12 Pro Max nasil acilir?
  6. iPhone 12 Pro Max hangi şarj aleti?
  7. iPhone 12 Pro neden kulaklık yok?
  8. iPhone 12 Pro Max telefon nasıl açılır?
  9. iPhone 12 Pro neden şarj olmuyor?
  10. iPhone kulaklık yok mu?

iPhone 12 Pro Max kutusundan neler çıkıyor?

IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza dayanıklı olan iPhone 12 Pro diğer modeller ile benzer şekilde MagSafe desteğine sahip. Apple çevreyi koruma stratejisini gerekçe göstererek kutu içeriğinden şarj adaptörünü ve kulaklığı yani EarPod'u kaldırdığını açıkladı. Kutudan telefon ile USB-C – Lightning kablo çıkacak.

iPhone 12 Pro Max şarj aleti var mı?

"Hi, Speed" sloganı ile gerçekleşen basın lansmanında iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max tanıtıldı. iPhone 12 ailesi, iPhone X'ten beridir en büyük tasarım değişikliğine sahip. ... Çünkü iPhone 12'nin kutusundan şarj adaptörü ve kulaklık çıkmıyor.

iPhone 12 Pro Max kulaklık var mı?

Geçtiğimiz gün Apple düzenlediği basın toplantısında yeni nesil iPhone ailesini tanıttı. iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max resmen açıklandı. iPhone X'ten beridir en büyük tasarım değişikliğine sahip yeni iPhone'ların kutusunda şarj adaptörü ve kulaklık yok.

iPhone 12 Pro Max nasil?

Kasası şık, kamerası gayet başarılı. Şarjı normal kullanımda 1.5-2 gün gidiyor (oyun oynamıyorum). Telefon ele iyi oturuyor, boyutları iyi. Mini fiyatına göre gereksiz, kamerayla çok içli dışlı değilseniz Pro'ya gerek yok.

iPhone 12 Pro Max nasil acilir?

Yan düğmeye basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeyi basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin. Aygıtınız donduysa veya yanıt vermiyorsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayın. Aygıtınızı yeniden açmak için yan düğmeye basıp Apple logosu görünene kadar düğmeyi basılı tutun.

iPhone 12 Pro Max hangi şarj aleti?

Testler Apple tarafından, Eylül 2020'de üretim öncesi iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max birimleri ve yazılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Testlerde aksesuar olarak Apple USB-C Güç Adaptörü (20 W Model A2305) kullanılmıştır.

iPhone 12 Pro neden kulaklık yok?

iPhone 12 Kutusundan Şarj Cihazı ve Kulaklık Çıkmamasının Asıl Nedeni. Apple, iPhone 12'den itibaren artık akıllı telefon kutularında şarj cihazı ve kulaklık sunmayacak ve bunu “çevrecilik” ile açıklıyor. Ancak madalyonun diğer tarafında ciddi sorunlar var. Küresel iklim değişikliği her geçen gün etkisini hissettiriyor ...

iPhone 12 Pro Max telefon nasıl açılır?

Yan düğmeye basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeyi basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin. Aygıtınız donduysa veya yanıt vermiyorsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayın. Aygıtınızı yeniden açmak için yan düğmeye basıp Apple logosu görünene kadar düğmeyi basılı tutun.

iPhone 12 Pro neden şarj olmuyor?

Şarj Yuvasının Tıkanması Telefon boşluklarında sürekli karşılaşılan basit ve önemli bir sorun da; toz ve pamukçuk dolmasıdır. Bu sebeple tıkanmış olan şarj yuvası elektrik akımını bataryaya iletemez hal böyle olunca da telefon şarj problemi yaşayabilirsiniz.

iPhone kulaklık yok mu?

Apple'ın kararıyla birlikte artık yeni iPhone 11, iPhone XR ve iPhone SE cihazların kutusunda güç adaptörü veya earbuds kulaklıklar bulunmayacak. Diğer taraftan bu karar şu an için iPad'leri kapsamıyor. iPad kutularında USB-C kablosu ve 18W güç adaptörü yer almaya devam edecek.