Sıcak su torbaları fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Sıcak su torbaları fiyatları ne kadar?
  2. A101 de sıcak su torbası var mı?
  3. Sıcak su torbası diğer adı nedir?
  4. Sıcak su torbası idrar yolu enfeksiyonuna iyi gelir mi?
  5. Sıcak su torbası zararlı mı?
  6. Adet döneminde sıcak su torbası zararlı mı?
  7. Sıcak su torbası adet sancısına iyi gelir mi?
  8. Adet ağrısında sıcak su torbası nereye koyulur?
  9. Kekik çayı idrar yolu iltihabına iyi gelir mi?

Sıcak su torbaları fiyatları ne kadar?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 167 Sıcak Su Torbası modeli içerisinde en ucuz Sıcak Su Torbası fiyatı 14.87 TL iken, en yüksek Sıcak Su Torbası fiyatı 299.0 TL olarak sitemizde yer alıyor.

A101 de sıcak su torbası var mı?

Timtex Sıcak Su Torbası 2 Lt - Mavi - A101.

Sıcak su torbası diğer adı nedir?

Sıcak su torbası yani diğer bir adıyla termofor, kauçuğa benzer maddeden yapılan ve içine konulan suyun ısısını belli bir zaman boyunca muhafaza eden bir ürüne denir. Özellikle üşüme, hastalık ve soğuk olan günlerde tercih edilen bu ürünün kullanımı çok yaygındır.

Sıcak su torbası idrar yolu enfeksiyonuna iyi gelir mi?

Sistitin (İdrar Kesesi İltihabı) Tedavisi. Belirtileriniz azaltmak için evde uygulayabileceğiniz birkaç yöntem vardır; Karnınızın alt bölümüne ısı uygulayın.Bu bölgeye su torbası,ısıtıcı ped veya sıcak havlu koyarak ağrıların ve bu bölgedeki baskı hissinin azalmasını sağlayabilirsiniz. Bol bol sıvı tüketin.

Sıcak su torbası zararlı mı?

Sıcak su torbasının içinde yüksek sıcaklıkta su olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın ve onu doğrudan vücudunuza değdirmeyin. Belki de daha etkili olsun diye yapacağınız bu uygulama vücudunuza zarar verebilir, ağır yanıklar meydana gelebilir.

Adet döneminde sıcak su torbası zararlı mı?

Efsane: Ağrılar için sıcak su torbası kullanmanın yararı yoktur. Gerçek: Her ağrıda olduğu gibi bu dönemde de kan dolaşımını bölgesel olarak arttıracak uygulamalar rahatlama sağlayacaktır.

Sıcak su torbası adet sancısına iyi gelir mi?

Sıcak su torbası uyguladığınızda kan akışını rahatlatacağı için sancılarınızın azalmasına yardımcı olur. Karın bölgenize sıcak su torbası uygularsanız adet sancısından kurtulabilirsiniz.

Adet ağrısında sıcak su torbası nereye koyulur?

Sıcak su torbasını alt karnınıza koyarak regl ağrısının hafiflemesine yardımcı olabilirsiniz. Aynı zamanda sıcak su torbası boyun ağrılarına da iyi geliyor. Boynunuzda ağrı varsa sıcak su torbasını boynunuza koyabilirsiniz.

Kekik çayı idrar yolu iltihabına iyi gelir mi?

İşte kekik çayının faydaları: Zengin veya yağlı yiyeceklerin sindirimine yardımcı olmakla beraber idrar yolu sağlığı için de faydalı. Enfeksiyonları önlemeye ve sağlıklı bakterileri dengede tutmaya yardımcı olan kekik, otlar arasında en yüksek antioksidan seviyelere sahip olanı.