Rekor Gelişim sivi yaprak gübresi nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Rekor Gelişim sivi yaprak gübresi nasıl kullanılır?
  2. Yaprak gübresi nasıl uygulanır?
  3. Rekor Gelişim gübresi ne işe yarar?
  4. Rekor gübre fiyatları ne kadar?
  5. Cevize yaprak gübresi ne zaman verilir?
  6. Buğday yaprak gübresi ne zaman atılır?
  7. Ekin gübresi ne zaman atılır?

Rekor Gelişim sivi yaprak gübresi nasıl kullanılır?

Yılın her günü kullanılabilir. Ekerken, ekimden önce yada ektikten sonra çapa altı kullanılabilir. Bütün toprağa eşit şekilde dağıtılmalıdır. Yonca gibi, çim gibi bitkilerde biçildikten sonra üstten de verilebilir, yani bir çapa vs yapmaya bu ürünler için gerek yoktur.

Yaprak gübresi nasıl uygulanır?

Yaprak gübreleri, bitki yada ağaç yapraklarına pulvarizatör yada buna benzer tarım aletleriyle püskürtülerek uygulanır. Yaprak gübreleri, uygulama öncesinde su ile seyreltilerek uygulanmalıdır. Sabah erken saatlerde yada akşam üzeri saatlerinde uygulanmalıdır.

Rekor Gelişim gübresi ne işe yarar?

Rekor Gelişim toprak yapılarında eksik olan yada bitkisel üretimden meydana gelen kayıplar nedeniyle toprak yapılarındaki mineral oranını yükseltir. Mineraller topraklarda ayrışmayı en hızlı şekilde sağlar. Toprağınız daha fazla hava aldığından oluşan canlılık toprağınızın kabarması ve daha rahat tava gelmesini sağlar.

Rekor gübre fiyatları ne kadar?

Rekor Gelişim
  • REKOR GÜBRE SIVI YAPRAK GÜBRESİ 1 Litrelik FİYATI : 300 TL.
  • REKOR GÜBRE SIVI YAPRAK GÜBRESİ 0,5 Litrelik FİYATI : 153 TL.
  • Rekor Gelişim 18 KG'lık Çuval fiyatı 250 TL ( Bütün Bitkilere Uygulanır )
  • Rekor Gelişim 5 KG'lık Çuval Fiyatı 76 TL'dir. ( ...
  • REKOR GELİŞİM TARLA 18 KG Çuval Fiyatı 153 TL'dir. (
Daha fazla öğe...

Cevize yaprak gübresi ne zaman verilir?

örneğin bitkilerin çiçeklenme döneminde veya meyve oluşumu sırasında yapraktan gübreleme yapılmamalıdır. Uygulanırsa çiçeklerin yanmasına ve tozlaşmanın engellenmesine neden olabilir. Sabah erken saatlerde yada akşam serinliğinde uygulama yapılmalıdır.

Buğday yaprak gübresi ne zaman atılır?

Üst gübreleme, kardeşlenme döneminde başlayarak, sapa kalkma dönemine kadar yapılan gübrelemedir. Bu şekilde buğday gübreleme işlemi için yapılacak olan üst gübreleme, yağışı az olan yerlerde sadece bir defa, yağışı yeterli olan ve sulama yapılabilen yerlerde iki defa yapılmalı, aksatmadan uygulamalıdır.

Ekin gübresi ne zaman atılır?

ÜST GÜBRELEME Kardeşlenme başlangıcından sapa kalkma dönemine kadar yapılan gübrelemedir. Yağışı az olan yörelerde sulama yapılmaksızın yapılan yetiştiricilikle üst gübresi bir defada, yağışı yeterli olan veya sulama yapılan yörelerde üst gübreleme iki defada yapılmalıdır.