Ocean Vitamin C SR 500 mg 30 Tablet Nedir?

İçindekiler:

  1. Ocean Vitamin C SR 500 mg 30 Tablet Nedir?
  2. Ocean C vitamini 500 mg nasıl kullanılır?
  3. Ocean Vitamin D3 aç mı tok mu?
  4. Kapsül C vitamini nasıl kullanılır?

Ocean Vitamin C SR 500 mg 30 Tablet Nedir?

Ocean Vitamin C SR, yerli AR-GE teknolojisi ile üretilmiş, özel formülasyona sahip uzun salınımlı bir C vitaminidir. Ağız yoluyla alınan tabletler, mide asidinden etkilenip midede açılmaz ve ince bağırsağa geçer. İnce bağırsağa geçen tabletler, ortamda yavaş yavaş salınmaktadır.

Ocean C vitamini 500 mg nasıl kullanılır?

Ocean Vitamin C 500mg, Kuşburnu, Hesperidin ve Rutin 60 Kapsül Marka: Ocean Ürün adı: Ocean Vitamin C 500mg, Kuşburnu, Hesperidin ve Rutin 60 Kapsül İçeriği: C Vitamini - 500 mg Kuşburnu 50mg Hesperidin 25mg Rutin - 15 mg Kullanımı: Günde 1 kapsül tok karnına tüketilmesi önerilir.

Ocean Vitamin D3 aç mı tok mu?

Aldığınız vitamin takviyesinin türüne göre yemeklerden sonra tok karnına veya yemeklerden önce karna alınması önemlidir. · A, E, D ve K vitaminleri gibi yağda çözünen vitaminlerin tok karnına alınması gerekir.

Kapsül C vitamini nasıl kullanılır?

Yetişkinlerin 1 tableti, 200 ml suda iyice çözündükten sonra tüketmesi tavsiye edilir. Su miktarı sadece ürünün tadını etkilemektedir. İstediğiniz miktarda sıvı kullanabilirsiniz. İdeal kullanım zamanı iki öğün arasında tok karnına kullanmanızdır.