ÖSYM ücreti nasıl ödenir?

İçindekiler:

  1. ÖSYM ücreti nasıl ödenir?
  2. ÖSYM ödemesi internetten nasıl yapılır?
  3. ÖSYM nereden ödenir?
  4. KPSS Online ödeme Nasıl Yapılır?
  5. ÖSYM ISG sınav ücreti hangi bankaya yatırılacak?

ÖSYM ücreti nasıl ödenir?

2021-YKS'ye başvuran adaylar seçmiş oldukları oturumlara bağlı olarak sınav ücretini kılavuzun son sayfasında belirtilen bankalardan herhangi birine veya ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile süresi içinde yatıracaklardır.

ÖSYM ödemesi internetten nasıl yapılır?

Adım: Önce http://odeme.osym.gov.tr/ adresine gireceksiniz. 2. Adım: Çıkan ekranda gireceğini sınavı seçtikten sonra alt tarafa TC kimlik numaranızı yazacaksınız. 3. Adım: Karşınıza ödeme ekranı gelecektir.

ÖSYM nereden ödenir?

ÖSYM'nin bankalardan ödenebilir kabul ettiği tüm sınav ücretlerini hiçbir masraf ödemeksizin , banka sırası beklemeden Kuveyt Türk Mobil Şube'sine , Kuveyt Türk İnternet Şube'sine giriş yaparak ya da tüm Kuveyt Türk ATM'lerinden , tüm Kuveyt Türk şube ve XTM'lerinden kolay ve hızlıca yatırabilirsiniz.

KPSS Online ödeme Nasıl Yapılır?

Sınava başvuracak adaylar sınav ücretlerini kredi kartları ile ÖSYM'nin internet sayfasında bulunan “ÖDEMELER” alanından banka şubelerine gitmeden ödeyebileceklerdir. Ödeme sistemi tüm güvenlik önlemleri alınarak uygulamaya konulmuştur. Adaylar bu sistem üzerinde güvenli bir şekilde sınav ücretlerini ödeyebilirler.

ÖSYM ISG sınav ücreti hangi bankaya yatırılacak?

Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.) Adaylar isterlerse sınav ücretini banka şubelerine gitmeden internet aracılığıyla veya ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile de yatırılabilirler.