Nutriplus Omega 3 ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Nutriplus Omega 3 ne işe yarar?
  2. Nutriplus omega 3 nasıl kullanılır?
  3. Omega 3 balık yağının faydaları nelerdir?
  4. Farmasi Omega 3 ne zaman içilir?
  5. Nutriplus faydaları nelerdir?
  6. Farmasi zayıflama Çayi nasıl kullanilir?
  7. Möllers nasıl kullanılır?

Nutriplus Omega 3 ne işe yarar?

Düzenli kullanım sonucunda beyin fonksiyonlarını geliştirdiği görülür. Dikkat eksikliği, Alzheimer, depresyon, psikoz gibi sağlık sorunları üzerinde olumlu etkiye sahiptir. Birçok kişinin yaşadığı göz kuruluğu gibi sorunlarda ve ileri yaş gruplarında görülen görme yetisi kayıplarında tedavi amacıyla kullanılmaktadır.

Nutriplus omega 3 nasıl kullanılır?

Kullanım: 11 yaş ve üzeri kullanım için uygundur. Takviye edici gıda olarak günde 2 kez 1 kapsül kullanılması önerilir. Uyarılar: Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumunda doktorunuza danışınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez.

Omega 3 balık yağının faydaları nelerdir?

Balık yağında bulunan omega 3, kan kolesterol seviyelerinin dengelenmesine ve damar yapısının korunmasına yardımcıdır. Bu etkisi ile balık yağı takviyesi, ateroskleroz (damar sertliği), yüksek kolesterol, kalp krizi ve felç gibi hastalıklardan korunmaya katkıda bulunur.

Farmasi Omega 3 ne zaman içilir?

Omega-3 hapı tok karnına, sabah ya da akşam tüketilmesi gerekir.

Nutriplus faydaları nelerdir?

Kilo vermek isteyenler için çok fazla yardımcı olacak bir üründür. Tokluk hissi oluşmasına katkıda bulunur. Tokluk hissi ile beraberinde sindirim sisteminin daha düzenli çalışmasını sağlar. Bağırsakların hareketlenmesinde ve aktif çalışmasında etkilidir.

Farmasi zayıflama Çayi nasıl kullanilir?

Dilerseniz çaydanlığınızın demlik kısmında üzerine kaynar su ilave ederek ya da “ French Press” demleme aparatında 5-8 dakika bekleterek demleyip servis edebilirsiniz. Bir fincan sıcak su için bir çay kaşığı yeterlidir. Günlük en fazla üç fincan aç karnına sabah öğle ve akşam vakitlerinde içilmesi tavsiye edilir.

Möllers nasıl kullanılır?

Moller's Omega-3 balık yağları günün herhangi bir saatinde aç veya tok karnına kullanılabilir.