Yok olmadan Keşfet sunucu kimdir?

İçindekiler:

  1. Yok olmadan Keşfet sunucu kimdir?
  2. Yok olmadan Keşfet nerede?
  3. Yok olmadan keşfet 12 bölüm nerede çekildi?
  4. Yok olmadan Keşfet sırtlan nerede?
  5. Prof Dr Çağan Şekercioğlu aslen nereli?
  6. TRT Belgesel sunucusu kim?
  7. TRT Belgesel yok olmadan Keşfet nerede çekildi?
  8. Yok olmadan Keşfet kızıl geyik nerede çekildi?
  9. TRT Belgesel dağ gibi nerede çekildi?
  10. Türkiyede sırtlan nerelerde var?
  11. Çizgili sırtlan nesli tükendi mi?
  12. Dr Çağan Şekercioğlu kimdir?
  13. Doğan Şekercioğlu kimdir?
  14. Ailenin yeni üyesi sunucusu Reşat nereli?

Yok olmadan Keşfet sunucu kimdir?

Dr. Çağan H. Şekercioğlu, 2011'in yükselen kaşifi ilan edilmiştir. TRT Belgesel kanalında "Yok Olmadan Keşfet" adlı programı sunmaktadır.

Yok olmadan Keşfet nerede?

Kars'ın Kazkoparan köyünde keşfedilen “Anadolu körfaresi” türünü yakından tanıyoruz.

Yok olmadan keşfet 12 bölüm nerede çekildi?

Kars'ın Sarıkamış ormanlarında yaban hayvanlarının izini sürüyoruz.

Yok olmadan Keşfet sırtlan nerede?

Bu kez "çizgili sırtlan"ın peşine düşen Çağan Şekercioğlu ve ekibi, Adıyaman ile Şanlıurfa'yı birbirinden ayıran Kızılin köyüne doğru yola çıkıyor. “Yok Olmadan Keşfet” yeni bölümüyle 19 Aralık Cumartesi 21.00'de TRT Belgesel'de.

Prof Dr Çağan Şekercioğlu aslen nereli?

1975 yılında İstanbul'da doğdu. Robert Kolej'i 1993'te bitirdikten sonra Harvard Üniversitesi'nde burslu biyoloji ve antropoloji okudu.

TRT Belgesel sunucusu kim?

Reshad Strik, 22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya'nın Canberra şehrinde dünyaya geldi. Boşnak kökenli olan Reshad Strik, Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Kariyerinin ilk dönemlerinde Avustralya'da "Blue Heelers" ve "Headland"da rol alan Strik, daha sonra ABD'ye gitti.

TRT Belgesel yok olmadan Keşfet nerede çekildi?

TRT Belgesel - YOK OLMADAN KEŞFET Programının Sunucusu- Araştırmacısı Bilim İnsanı Çağan ŞEKERCİOĞLU'nun Kars Sarıkamış'da çekmiş olduğu bir fotoğraf. | Facebook.

Yok olmadan Keşfet kızıl geyik nerede çekildi?

Çağan Şekercioğlu, Ankara'nın Nallıhan ilçesindeki ormanlarda, dünya üstündeki en büyük geyik türlerinden biri olan kızıl geyiği keşfe çıkıyor.

TRT Belgesel dağ gibi nerede çekildi?

Aydın ve Muğla sınırında yer alan Beşparmak Dağı'nın yamacını yurt edinen köylülerin hayatına konuk olacağımız “Dağ Gibi”, TRT Belgesel Youtube kanalımızda.

Türkiyede sırtlan nerelerde var?

Sırtlangiller ailesinde yer alan çizgili sırtlanlar dünyada Kuzey ve Doğu Afrika'da, Asya'da, Kafkaslar'da ve Güney Sibirya'da yaşar. Türkiye'de ise özellikle Akdeniz, Ege, Güney Doğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinde bulunurlar. Marmara ve İç Anadolu bölgelerinin belirli yerlerinde de görülürler.

Çizgili sırtlan nesli tükendi mi?

Çizgili sırtlan Afrika kıtasının kuzey yarısında, Asya'nın batısında (Anadolu dahil), Arap Yarımadası'nda ve Hindistan'da bulunuyordu. Artık nesillerinin tükendiği kabul edilmektedir.

Dr Çağan Şekercioğlu kimdir?

ABD Utah Üniversitesi Biyoçeşitlilik ve Doğa Koruma Ekolojisi laboratuvarının kurucusu ve Koç Üniversitesi öğretim üyesi olan Prof. Dr. Çağan Şekercioğlu, Robert Lisesi, Harvard Üniversitesi ve Stanford Üniversitesi mezunudur. ... Şekercioğlu, TÜBİTAK Özel Ödülü'nü alan en genç kişidir.

Doğan Şekercioğlu kimdir?

Türkiye'nin ilk tropikal biyologu, ekolog, doğa koruma bilimci, ornitolog, belgeselci, National Geographic fotoğrafçısı... Bunlar yetmiyormuş gibi, son olarak dünyanın en etkili bilim insanları listesinde yer aldı. Türkiye'den 196 ismin yer aldığı listede Şekercioğlu, biyolojide ilk sırada.

Ailenin yeni üyesi sunucusu Reşat nereli?

Reshad Strik, 22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya'nın Canberra şehrinde dünyaya geldi. Boşnak kökenli olan Reshad Strik, Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Kariyerinin ilk dönemlerinde Avustralya'da "Blue Heelers" ve "Headland"da rol alan Strik, daha sonra ABD'ye gitti.