Fucidin krem çocuklara kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. Fucidin krem çocuklara kullanılır mı?
  2. Fucitec Plus krem ne işe yarar?
  3. Fucitec krem nedir?
  4. Fucidin krem yara için kullanılır mı?
  5. Fusidas krem ne işe yarar?
  6. Fucidin H krem kaç gün kullanılır?

Fucidin krem çocuklara kullanılır mı?

Değişik yaş grupları : Çocuklarda Kullanımı: FUCDN'in çocuklarda kullanımı için herhangi bir kısıtlama yoktur. Yaşlılarda kullanımı: FUCDN'in yaşlılarda kullanımı için herhangi bir kısıtlama yoktur.

Fucitec Plus krem ne işe yarar?

antiinflamatuvar etkiye sahip olup, kaşıntıyı azaltır. FUCİTEC PLUS, deri hastalıklarına ve inflamasyona (yangıya) karşı kullanılır.

Fucitec krem nedir?

FUCİTEC'in etkin maddesi olan fusidik asit; bir antibiyotik olup birçok organizma üzerinde güçlü antibakteriyel (bakterileri tahrip eden veya onların çoğalmasını engelleyen) etkiye sahiptir. FUCİTEC'e duyarlı organizmaların oluşturduğu deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır.

Fucidin krem yara için kullanılır mı?

Fucidin krem, sivilce ve ciltte oluşan yaralar için kullanılan kremdir. Tek başına kullanılan krem açık yaralar dışında direkt olarak sorunlu bölgeye uygulanabilir. Özellikle sivilce izleri için oldukça etkili olan krem doktor kontrolünde kullanılması gereklidir.

Fusidas krem ne işe yarar?

FUSİDAS'ın etkin maddesi olan fusidik asit; bir antibiyotik olup birçok mikroorganizma üzerinde güçlü antibakteriyel (bakterileri tahrip eden veya onların çoğalmasını engelleyen) etkiye sahiptir. FUSİDAS'a duyarlı organizmaların oluşturduğu deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır.

Fucidin H krem kaç gün kullanılır?

3. FUCİDİN H nasıl kullanılır ? Uygun kullanım ve doz / uygulama sıklığı için talimatlar : 2 hafta kadar günde 3 defa uygulanır. Kapalı lezyonlarda daha az sıklıkta uygulama yeterli olabilir.